Външното разузнаване е донесло китайската срещу коронавирус в през последните

...
Външното разузнаване е донесло китайската срещу коронавирус в през последните
Коментари Харесай

Мосад вкарал в Израел китайска ваксина срещу COVID-19

Външното разузнаване е донесло китайската против ковид в през последните седмици, с цел да бъде тя проучена, съобщи Канал 12.
Множество държавни източници индиректно потвърдиха информацията, оповестява „ “.
 Влязоха строгите ограничавания в Италия, надяват се на ваксина за Коледа Влязоха строгите ограничавания в Италия, надяват се на ваксина за Коледа
Малко откакто Италия записва за пръв път от началото на пандемията над 20 000 случая на инфектирани с ковид за ден, стартираха...
Информацията идва в миг, когато страните и фирмите по света се надпреварват да разработят ваксина. Междувременно се оповестява за хакерски атаки и шпионаж против редица разработчици.
Израел се пробва да реализира съглашение за закупуване на коронавирусни ваксини от няколко други евентуални разработчици, съобщи върховен чиновник на здравното министерство, който е в течение с процеса.
„ Има няколко дипломатически старания, които се правят зад кулисите “, сподели той пред „ Джерусалем пост “. " Ние опитваме всичко допустимо, с цел да подсигуряваме на израелските жители достъп до ваксина допустимо най-скоро. "
Не излиза наяве обаче за какво тъкмо разузнаването е забъркано в сделката с Пекин, а не външното и здравното министерства.
 Оксфордската ваксина със постоянен имунен отговор при по-възрастните Оксфордската ваксина със постоянен имунен отговор при по-възрастните
Първите резултати от имунизацията против Covid-19, създадена от Оксфордския университет взаимно с фармацевтичната компания " AstraZeneca...
Както външното министерство, по този начин и здравното министерство или отхвърлиха коментар, или насочват въпросите към кабинета на премиера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР