Външното ни министерство е извикало на разговор посланика на Руската

...
Външното ни министерство е извикало на разговор посланика на Руската
Коментари Харесай

Външното ни министерство извика на разговор Елеонора Митрофанова

Външното ни министерство е извикало на диалог посланика на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова поради оповестения за търсене от Москва публицист Христо Грозев, оповестиха от Българска национална телевизия.

" Във връзка с оповестеното федерално търсене на българския проверяващ публицист Христо Грозев от Министерството на вътрешните работи на Руската федерация, осведомяваме, че посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова e извикана на среща в Министерство на външните работи в първия работен ден след празниците ", пишат в позиция от ведомството.

На срещата ще бъде разисквана и възбраната за проучване на български език в окупираните региони на Украйна от Руската федерация, както и свалянето на портрети на български исторически персони, показват още от Министерство на външните работи.

Вчера проверяващият публицист от " Белинкгат " Христо Грозев бе разгласен за федерално търсене на уеб страницата на съветското вътрешно министерство поради " нарушение на член на Наказателния кодекс на Русия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР