Външният министър на Великобритания Борис Джонсън обяви в специална реч,

...
Външният министър на Великобритания Борис Джонсън обяви в специална реч,
Коментари Харесай

Борис Джонсън плаши с катастрофа при опит за стопиране на Брекзит

Външният министър на Англия Борис Джонсън разгласи в специфична тирада, че всевъзможни опити за катурване на процеса по излизането на Англия от Европейския съюз ще се окажат " пагубна неточност ", само че призна, че схваща възприятията на " тъга и отчуждение ", споделяни от тези, които желаят Обединеното кралство да остане в Общността.

" Асошиейтед прес " разяснява, че английският външен министър Борис Джонсън цели да увери английските гласоподаватели, обезпокоени от излизането от Европейски Съюз, че Брекзит не е съображение за боязън, а за вяра ".

Първият посланик на Англия разяснява още, че Брекзит не отслабвал " геостратегическата позиция " на страната му, защото планът по излизането на Англия от Европейски Съюз " не би трябвало да е националистически, а може да бъде интернационалистически ".

Джонсън добави, че откакто Брекзит би могъл да разсъни доста повече вяра в сравнение с страхове, английското държавно управление би трябвало да " доближи " до всички, които са разтревожени по отношение на окончателния резултат от процеса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР