Външните крадци с мултинационалните си компании заминават в канализацията. Има

...
Външните крадци с мултинационалните си компании заминават в канализацията. Има
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Външните крадци с мултинационалните си компании заминават в канализацията

„ Външните крадци с мултинационалните си компании отпътуват в канализацията. Има по какъв начин! В едно с проксита си. Следва въвеждане на няколко неповторими проекта за бърз и резистентен напредък. България става чиста и свята република, а българите оздравяват. “ Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

„ Който и както желае и може, по този начин да го схваща. Който е крал държавна пара, Господ да му е на помощ. И момент по-късно, Господи помилуй! “, написа още той.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Решението е единствено едно! Единствено.

България стартира да се ръководи от българи. Само с българско съзнание. Посолствата си стават същински посолства, а не наддържавни институции! Който и както желае и може, по този начин да го схваща. Който е крал държавна пара, Господ да му е на помощ. И момент по-късно, Господи помилуй! Нямаме време за празни приказки. Външните крадци с мултинационалните си компании отпътуват в канализацията. Има по какъв начин! В едно с проксита си. Следва въвеждане на няколко неповторими проекта за бърз и резистентен напредък. България става чиста и свята република, а българите оздравяват.

И се изправят, с цел да покорят света! Буквално.

Всички наши „ политици “ са в джоба на един елементарен американски бюрократ, на топло. Господ да ни пази от алчността на Съединени американски щати! И освен от тях. Така приканва по-рано в различен пост специалистът по национална сигурност Николай Марков.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР