„Ванга е моя кръстница. Предрекла е появяването ми на бял

...
„Ванга е моя кръстница. Предрекла е появяването ми на бял
Коментари Харесай

Майката на Бербатов при Ванга

„ Ванга е моя кръстница. Предрекла е появяването ми на бял свят и всяка година навестявам гроба й на 11 август, датата на кончината й “. В това е безапелационна майката на футболната ни звезда Маргарита Бербатова.

Бившата хандбалистка получила значим знак от родителите си, че е обречена на триумф. И освен за нея, само че и за единия от синовете й, който е огромен български футболист. Знакът свише не пристигнал от инцидентно място, а от великата пророчица Ванга.

Това се случило, откакто майката на Бербатова и татко й – Мария и Асен, дълго време не можели да се снабдят с дете. Оказало се, че Мария има проблем със задържането на бременностите и с мъжа й създали няколко несполучливи опита, писа „ България Днес “.

Когато най-сетне чудото се случило и лекарите уверили Мария, че е съумяла да забременее, бабата на Димитър Бербатов незабавно се отправила към Ванга, с цел да види какво ще й кажат за тях. Пророчицата я успокоила, че ще стане майка и този път ще изкара бременността.

Обаче зарекла Мария да кръсти бебето със своята писмен знак „ М “. Ванга предрекла, че детето ще бъде момиче, че ще успее в кариерата си и ще роди „ доста огромна персона “. Мария послушала ясновидката и когато щерката се появила на бял свят, я кръстила Маргарита.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР