Ванеса Посо - майка на детето на боксьора Джервонта Дейвис

...
Ванеса Посо - майка на детето на боксьора Джервонта Дейвис
Коментари Харесай

Оттеглиха обвиненията в домашно насилие срещу Танка Дейвис

Ванеса Посо - майка на детето на боксьора Джервонта Дейвис е отдръпнала обвиняванията за домашно принуждение против звездата в лека категория. Танка Дейвис би трябвало да се боксира на 7 януари против Ектор Гарсия в отбрана на купата на WBA. Дейвис бе задържан преди Нова година от полицията във Флорида, поради обвиняване в домашно принуждение.

Посо излезе и разгласи, че е избързала с позвъняването до полицията, и че Танка Дейвис не е наранил нея или щерка им. Въпреки това боксьора ще би трябвало да се изправи против обвиняванията в безчинство и домашно принуждение.

„ Последните дни бяха мъчителни и изтощителни за всички забъркани в случката. Аз съм човек, който държи на персоналното пространство. Ситуацията бе последното, което желаех да стане обществено притежание. Отношенията ни с Джервонта са нежни и аз бях отговорна в обстановката. Докато страстите бяха огромни прибързах с позвъняване до полицията. Джервонта не ме е наранил нито мен, нито щерка ни “, написа Ванеса Посо в пост в Инстаграм.

Gervonta Davis baby momma Vanessa Posso admits she lied about a domestic violence police report.

SMH
— Crown Nation Sports (@cnation_sports)
След отбраната против Ектор Гарсия всички чакат багра с Райън Гарсия, който също като Дейвис е непобеден досега. Този пердах обаче още не е конкретизиран, а проблемите на Танка с управляващите може да опорочат опцията за конфликт на два от най-обещаващите гении в лека категория.

Дейвис от дълго време има проблеми с органите на реда. Той има 14 обвинявания и занапред ще дава отговор в съда за нахлуване и бягство от мястото на случая на 5 ноември 2020 година В случая Дейвис е контузил 4 индивида с автомобила си. Ако бъде наказан може да лежи 4 години в пандиза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР