Ванеса Кьосина, станала по-известна като Rich Bitch в TikTok, отдавна

...
Ванеса Кьосина, станала по-известна като Rich Bitch в TikTok, отдавна
Коментари Харесай

Богатата българка на TikTok си призна - спонсор има! Но защо няма да се прибира в България

Ванеса Кьосина, станала по-известна като Rich Bitch в TikTok, от дълго време потвърди, че е освен това от елементарна кифла с благоприятни условия, която показва какъв брой пари има. Всъщност тя правеше таман противоположното - иронизираше въпросните кифли по подобен метод, че мнозина не успяваха да заловен сарказма ѝ. 

Но Кьосина към този момент е доста повече от Богатата българка на TikTok и бихме споделили, че нейните профили са измежду наложителните, които би трябвало да се следват онлайн! Просто тъй като тя има какво да каже, има какво да се научи от нея и е измежду тези инфлуенсъри, които в действителност въодушевяват.

Виж още: Моника Валериева в страната на възрастните! Моделката за пиърсинга на зърната и връзката с Меди 

Ванеса си поговори с почитателите си в Instagram, където разкри, че за момента няма желание да се прибира в България и в частност родния Вълчедръм. Причината? Барселона, където живее и учеше до неотдавна, я кара да се усеща най-добре.

" За мен е значимо да живеем, където сме жастливи. Барселона ми дава спокойстиве и ме зарежда с изобретателна сила. Голяма част от приятелите ми са тук, има доста благоприятни условия за развиване ", разкри тя. 

Всъщност инфлуенсърката се занимава професионално с маркетинг, каквато беше и специалността ѝ в университета. Работи върху свои марки, а понякога се снима и професионално като модел. 

Rich Bitch призна, че до нея към този момент има мъж. И го направи по типичния за нея моден метод:

Виж още: Добро сърце: Дани Петканов даде 12 бона за щедрост, само че отново го заля хейт

 https://www.instagram.com/vanessa.kyosina/

Досега тя се майтапеше със " спонсора ", само че на всички стана ясно, че тя самата си е спонсорът. Е, към този момент има същинска половинка. 

Какви са им проектите, тя не разкрива, само че на въпроса дали мисли за семейство, Кьосина беше сбита - " всичко с времето си ".

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР