Ванеса Кьосина от Вълчидръм, популярна в TikTok като Рич Бич,

...
Ванеса Кьосина от Вълчидръм, популярна в TikTok като Рич Бич,
Коментари Харесай

Спонсори не обича, но голотата я влече: Рич Бич показа дупето без задръжки

Ванеса Кьосина от Вълчидръм, известна в TikTok като Рич Бич, се изпляска по дупе в Instagram. Инфлуенсърката изненада почитателите си със секси фотосесия, на която наподобява, че е не запомнила да си постави бельото.

Вълчидръмската селянка, както сама се назовава Ванеса, театралничи, прикривайки с бял сатен заднисе си елементи. Към фотото брюнетката е написала: " Женска сила ".

Виж още: Край на криеницата: Теодора Мудева сподели ново гадже точно на рождения си ден

Иначе мацката се радва на забележителен мъжки интерес в обществените си мрежи. Ванеса не стопира да получава палави оферти на персонални в Instagram, както и фотоси на мъжки полови органи, само че мацката е безапелационна - никак не се впечатлява от сходни досадници. Ванеса живее от години в Испания, където развива частен бизнес, а напоследък е и инфлуенсърка.

Мацката има богат опит от живота в чужбина, тъй като е била за 3 месеца в Япония. Мацката ни описа, че в императорската страна няма табута в секса. Оказва се, че в Япония може напълно свободно да се популяризират разнообразни полови услуги, като Рич Бич била впечатлена от билборд за разтривки с благополучен край.

Виж още: Топ 5 на родните инфлуенсъри, които няма да устоят и седмица в " Игри на волята "

Изображение: https://www.instagram.com/vanessa.kyosina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР