Ванеса Георгиева е сред най-популярните български онлайн звезди. Тя е

...
Ванеса Георгиева е сред най-популярните български онлайн звезди. Тя е
Коментари Харесай

Girl On The Go: Ванеса Георгиева

Ванеса Георгиева е измежду най-популярните български онлайн звезди. Тя е един от главните облици в студентската уеб комедия “Апартамент 404 ”, която се наложи като безспорен шлагер във Vbox7.com.

Понеже приказваме за комедия, не може да не отбележим, че нейният облик е тъкмо подобен – претенциозна хубавица, която се забърква в редица комични обстановки дружно със своите съквартиранти. За разлика от нейната героиня, която е подготвена на всичко в името на хубостта и външния си тип, Ванеса е отдадена на следването си – следва да се дипломира като правист. С което изцяло разрушава клишето, че красивите дами не могат да бъдат и умни.

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева

А като приказваме за красота… през 2015 година Ванеса печели купата “Мис Плевен ” в родния си град. Въпреки купата си, Ванеса не стопира да потвърждава на хората към себе си, че хубостта е нещо преходно и не коства изключително, в случай че не е подплатено и с разсъдък. Въпреки това и тя има своите дребни трикове за хубост. Вижте какви са те:

Всеки ден…

Ежедневието ми е много забързано. На ден се срещам с много хора и за мен е значимо постоянно да наподобявам добре. Малко хора обаче биха повярвали, че от време на време за положителния външен тип са нужни не повече от 20 минути. Обичам да подчертавам на усмивката си и на блестящите си очи, по тази причина акцентирам на BB крем, серпантина и прозрачен емайл, с които ускорявам NUDE резултата. Предпочитам неангажиращо облекло, само че все по-рядко мога да си разреша да заменя формалната си визия с него.

 

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева

Козметиката

Ползвам La Roche Posay и Galenic – BB кремовете им са страхотни! Nuxe и Galenic са съвършените марки що се отнася до хидратиращ крем и крем за околоочен силует, а разчиствам лицето си най-добре с мицеларната вода на Bioderma . За вечерния си грим залагам на Kryolan декор дьо загар и пудра, сенки и руж – Revolution , спирали – Yves Saint Laurent , а червилата са – Inglot, M.A.C., Victoria’s Secret .

Косата

За косата си се поверявам на продуктите на най-хубавия коафьор за мен – Венелин Кондаков. Миналата година създаде революционни шампоан и маска, които ме избавиха от рядката коса и я удължиха двойно. Abel Shampoo е решението за красива коса. Внимавам с използването на преси и сешоари, само че за сигурност поставям кристали – CAVIAR Anti Aging от Alterna Haircare . Една загадка от мен – потреблението на домашни артикули върху косата е несъмнено и бързо средство за двойно поддържане – да вземем за пример яйце, кисело мляко, зехтин и лъжичка мед за 20 минутки един път на две седмици е плюс за вашата коса.

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева

Гардеробът

Обожавам комфортните облекла, умереното цветосъчетание, комфортните обувки, само че в същото време екстравагантни, както и новите сбирки. Близките към мен знаят, че смъкнатите, скъсани дънки, кубинки с капси и връзки и изчистен топ е моят жанр. Обожавам да приключвам тази визия с изчанчено яке, шал или жилетка и раничка.

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева

Напоследък стана много настояща кожата под формата на клинове, панталони, блузки даже потници, тъй че както можете да се досетите в дрешника ми има към този момент 3 кожени рокли, 4 типа кожени клинове и два чифта кожени кубинки. Преобладават скъсаните дънки 3 размера по-големи, с цел да са още по-смъкнати и заради зимния сезон заредих куфара, при последното си пътешестване до Англия, с топли и изчистени, едноцветни пуловери – с цел да ми е топличко. Ниските обувки са ми пристрастеността и се следят малцина високи обувки изключително зимни, само че имам от всеки тип – ботуш, бота, публични остри типичен обувки – няколко цвятa, които за мое страдание поставям и денем – постанова се.

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева

Обичам дългите палта, огромни, само че изчистени шапки и шалове. Винаги намирам място за още една черна дреха – както знаем Black is the new black . Никога няма да ме видите да нося розово. Мразя го този цвят – имам един единствен розов пуловер, който е в бебешко розово и е единственото, прелестно, розово нещо, което не ме нервира.

Нямам мании, разграничавам се от множеството девойки, които се захласват по витрини цялостни с обувки, рокли или чанти. Не пресилвам с обувките, нито с чантите. Балансирана съм и умея да се управлявам, само че това не значи, че не обичам да пазаря. Напротив, просто от време на време с цел да упражнявам волята си преднамерено не закупувам нещо, което доста ми е харесало – по този начин знам, че недостатъци, които ме изкушават за мен в действителност не съществуват и умерено на утрешния ден мога да отида и да си купя въпросното нещо.

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева

Обичам…

Обичам да заставам у дома, на тишина. Дори със себе си от време на време не беседвам – просто се изключвам от покрайнината и мълча. Обичам от време на време почивките си да извозвам в сън. Обичам да отстранявам време за жилището си – да почистя, да поразместя, да преподредя някой и различен долап. А от време на време просто обичам да запаля нанякъде – при сестра си, при майка си или с другарка на непознато място!

 Girl On The Go: Ванеса Георгиева За последно бях в Англия при майка си. Обожавам да пътувам. Да опознавам, само че за малко. България е моят парадайс и обичам да се връщам тук, а там да бъда за няколко дни. Обожавам да виждам филми и в последно време срещам усложнения в намирането на забавен филм, който не съм изгледала. Обичам да чета книги, само че защото ненавиждам разноцветието, влизайки в библиотека измежду толкоз разнообразни визии бих се натоварила. Затова постоянно избирам да се съветвам с другар за книга, влизам, желая я и си излизам. Но от време на време се случва да поразгледам малко.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР