Ванеса Фелц незабавно се почувства отчайващо дезориентирана“, когато си спомни,

...
Ванеса Фелц незабавно се почувства отчайващо дезориентирана“, когато си спомни,
Коментари Харесай

Ванеса Фелц разкрива, че е „изгубила представа коя е“, след като е била напръскана по време на вечерно излизане

Ванеса Фелц „ неотложно се почувства отчайващо дезориентирана “, когато си спомни, че питието й е било напръскано по време на вечер на открито в Лондон.

Радио и телевизионната водеща показа ужасяващото прекарване, при което „ изгубила визия къде и коя е “. Тя самоуверено разкри за случая и решението си да не рапортува на полицията. Звездата от „ Тази заран “ се обърна към спайкинг, като призна: „ Знам за това.

„ Мога да ви попитам неискрено за това, като че ли не знам, само че знам, тъй като се случи на мен. И аз съм измежду многото, доста дами, които даже не са мечтали да оповестят за случая на полицията. " Ванеса разкри, че не е мислила да заяви за случая на полицията, „ тъй като не знае кой го е направил ".

Тя показа: „ Бях в бар в Стрийтъм в Южен Лондон и не съм пияница, само че се съгласих да изпия едно алкохолно пиво, тъй като не желаех да имам цялата тази нелепост където казвате: „ О, не, ще пия единствено вода или диетична кока-кола “ и всички ви мислят за купонджия. Така че споделих „ Да, апелирам “, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР