Ванеса Фелц, на 62, повдигна вежди, след като беше забелязана

...
Ванеса Фелц, на 62, повдигна вежди, след като беше забелязана
Коментари Харесай

Ванеса Фелц, на 62, повдига вежди на разходка с тщеславния „г-н Тиндър“, на 33 – който твърди, че е твърде известен, за да излиза – след като тя се закле да се закълне с момчетата играчки след раздялата на Бен Офоеду

Ванеса Фелц, на 62, повдигна вежди, откакто беше видяна с „ господин Tinder “ Стефан-Пиер Томлин, на 33 години, откакто се закле да се закълне да заобикаля момчетата играчки (на фотографията предишния месец) 

Ванеса има беше необикновено открита за търсенето си на обич след раздялата си с дългогодишния сътрудник Бен Офоеду (на фотографията през 2018 г.) 

Говорейки с The Mirror предходната година, Ванеса разкри тя искаше да преследва някой на нейната възраст, признавайки: „ Току-що прекарах 17 години с мъж, който е 10 години по-млад, тъй че в този момент премислям да не излизам с по-млад мъж.

„ Някой, на който мога да се доверя, би бил добър и някой, който е имал поради това, което е споделил. Мисля, че би било прелестно да имаш някой, на който в действителност можеш да се довериш. “

Интересното е, че когато става въпрос за Стефан-Пиер, той е упрекнат в поощряване на нече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР