Ванеса Фелц изглежда, че има много весела Коледа - докато

...
Ванеса Фелц изглежда, че има много весела Коледа - докато
Коментари Харесай

Ванеса Фелц се усмихва, докато празнува първата Коледа след раздялата с Бен Офоеду

Ванеса Фелц наподобява, че има доста радостна Коледа - до момента в който чества празничния сезон за първи път след раздялата си с Бен Офоеду.

61-годишната телевизионна икона имаше връзка с 51-годишния артист Бен в продължение на седемнадесет години, до момента в който романсът им се разпадна през февруари тази година. Краят на връзката удари Ванеса тежко и тя отслабна с над два камъка, до момента в който се бореше да яде и устояваше на „ сърцераздирателна диета “, до момента в който се изправяше пред живота без някогашния си избраник.

Но с коледния сезон в в разгара си, Ванеса наподобява се хвърля напълно в празненства - до момента в който се готви да напусне проваления си годеж през 2023 година В обществените медии на Коледа звездата от Celebs Go Dating театралничи за няколко фамилни фотоси със фамилията си.

В Instagram Stories Ванеса показа фотография на себе си и фамилията си, облечени в идентични пижами, до момента в който театралничат пред гигантска коледна елха. Звездата добави празничен надпис към фотографията, като написа: „ Весела Коледа, здраве и благополучие “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР