Валят коментари, след като БСП изхвърли от групата си Явор

...
Валят коментари, след като БСП изхвърли от групата си Явор
Коментари Харесай

Баща на депутат от ГЕРБ изригна срещу Божанков: Човече, шляпащ младеж, момченце!

Валят мнения, откакто Българска социалистическа партия изхвърли от групата си Явор Божанков след изявление против Путин от трибуната на Народното събрание.

Много любопитен коментар написа Нидал Алгафари, чийто наследник е народен представител от ГЕРБ. Той изля крайните си емоции срещу Божанков:

" Приятели,

доскоро разбрах, че има ново доказателство на поговорката " Храни куче да те лае ".

Лидерка на партия години наред, подведена по мазното раболепство на едно младо момченце, от ниските теманета и лицемерното му държание, се пребори да го подреди в по-предните позиции на партията. Въпреки доста светещи червени лампи към този към момента шляпащ юноша, лидерката на партията се изпокара с не дребна част от партията си, в частност членуващите региона кота съставлява и макар основателните рецензии, го наложи. Това дребосъче без някакви особени качества си въобразило, че като затулва с пръст пред окото си, слънцето няма да го има.

За страдание, всичките опити на лидерката да наложи по-млади в политиката, да им подсигури еднакъв път нагоре, все попада на използвачи, ламтящи за власт, пари и други персонални облаги. "

Ето по какъв начин разяснява Миролюба Бенатова обстановката:

" Питах през вчерашния ден Явор Божанков, дали би напуснал групата на Българска социалистическа партия, откакто не е склонен с измененията в изборния кодекс, които бсп предложи, а герб и дпс поддържаха. Каза, че не седи на дневен ред такова решение. Но пък в този момент разбирам, че бсп го е изхвърлила от редиците на парламентарната група, поради изявлението му за Украйна.

Чудя се дали е сюрпризиран или това е издирван резултат "., написа Бенатова

Разговорът ни в мнения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР