Valve обяви официалната поддръжка в Steam за контролера на Nintendo

...
Valve обяви официалната поддръжка в Steam за контролера на Nintendo
Коментари Харесай

Steam вече поддържа Nintendo Switch Pro Controller

Valve разгласи формалната поддръжка в Steam за контролера на Nintendo Switch , който можете да употребявате в платформата. Ако го притежавате, би трябвало просто да се включите в най-новия Steam бета (програма, която разрешава на потребителите да тестват идните версии на известната платформа), с цел да ползвате функционалността му.
„Смятаме, че това е отлично устройство с набор от функционалности, който е подобаващ за вашия Steam каталог“, споделя Valve в последния си блог пост: „D-pad-ът му е съвършен за бойни игри и платформъри, а прицелването с жироскоп е съвършено за екшън и FPS заглавия“.

Очевидно има доста неща, които може да харесате в този прелестен и много комфортен Pro Controller, макар че неналичието на аналогови тригъри може да е проблем. Голямата му мощ обаче е неговият отличен жироскоп, който би трябвало да обезпечава точност, ориентирана към игри със пукотевица. Така той се явява чудесна опция на представящите сходни характерности DualShock 4 или Steam Controller.

Всъщност към този момент е допустимо да употребявате Switch Pro Controller на компютър от известно време , с помощта на неговата Bluetooth поддръжка, само че това беше малко тромаво и изискваше стратегия на трета страна, с цел да работи дейно. С помощта на формалната Steam поддръжка, вградена в този момент, нещата би трябвало да бъдат доста по-плавни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР