Валтери Ботас получи ключовете от новата си лична кола, която

...
Валтери Ботас получи ключовете от новата си лична кола, която
Коментари Харесай

Каква е новата кола на Валтери Ботас

Валтери Ботас получи ключовете от новата си персонална кола, която въплъщава по допустимо най-хубавия метод рисковата същина, която която може да разгърне марката Alfa Romeo.

Пилотът на Alfa Romeo F1 Team към този момент може да се похвали, че употребява най-екстремната Alfa на всички времена, а точно специфичната колекционерска версия GTAm на модела Giulia.

" Очевидно е, че съм авто обожател през целия си живот ", разяснява Валтери Ботас по време на формалната гала по предаването на ключа на специфичната кола. " Но най-вече обичам марката Alfa Romeo. За мен е чест да бъда дипломат на марката, а в този момент и клиент, притежател на една от 500-те . Това е един механически върхов автомобил, осъществен в съдействие със Sauber Engineering въз основата на опита и софтуерните познания, които идват непосредствено от Формула 1, само че за нас автомобилните и моторспорт запалянковците, тя съставлява доста повече. Тя възражда една от легендите в моторния спорт- Giulia GTA от 1965, и съвършено въплъщава ДНК-то на марката, пристрастеност към моторспорта, наслаждение от ръководството и неповторимото и характерно стилистично привличане ".

Впечатляващата цена на Giulia GTA и Giulia GTAm- надлежно 175 000 и 180 000 евро, идва и с впечатляващ развой за придобиване, като всеки клиент може да разчита на неповторимо преживяване, с личен представител на марката, който му оказва помощ от момента на въвеждането на поръчката, до нейното приемане. С автомобила си, всеки от притежателите получава също по този начин и специфична каска Bell, тематично було за колата, обучителен курс за ръководство, както и спортен комплект с костюм, ръкавици и обувки.

GIULIA GTA, която е налична и в двуместния си GTAm вид с двойка спортни седалки, ролбар и шестточкови предразни колани, ще бъде създадена в лимитирана серия от единствено 500 екземпляра, като вследствие на нанесените промени и усъвършенствания е с до 100 кг по-лек от модификацията Giulia Quadrifoglio, въз основата на която е създаден.

GIULIA GTA е оборудвана с 2.9-литров, V-образен, шестцилиндров Bi-Turbo мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 540 конски сили.

Макар че главният акцент при Alfa Romeo GIULIA GTA попада върху усъвършенстването на тежестта с използването на композитни материали, автомобилът се отличава и с впечатляващ аеродинамичен пакет, основан с цел да усъвършенства стабилността на колата при високи скорости.

GIULIA GTA идва общоприетоо с изпускателна система на Akrapovic, интегриран карбонов заден дифузьор, 20-цолови алуминиеви джанти с централна гайка, усъвършенствано окачване, увеличена в предната и задната част с 50 мм стъпка, тапицирано с Alcantara предно табло и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР