Вълнувате ли се от прибирането у дома след работа или

...
Вълнувате ли се от прибирането у дома след работа или
Коментари Харесай

Как действа магията "1-2-3" във възпитанието на децата

Вълнувате ли се от прибирането вкъщи след работа или се ужасявате от мисълта, че би трябвало да се борите с детето си, с цел да го накарате да си напише домашното?

Пренебрежението, крясъците и разногласията всекидневие ли са във вашия дом?

Омръзнало ли ви е детето да не ви слуша и да не прави това, което му казвате?

Пробвали сте всичко, за което се сещате, без резултат?

Започвате ли да се чувствате обезверени, че не можете да се справите?

Не губете вяра.

Не сте отговорен, а детето ви не е наложително неприятно.

" Магията 1-2-3 " ще ви помогне, дават обещание от издателство " Изток-Запад ". Тя няма да отнеме часове за прочитане и години за схващане. Чете се бързо и концепциите в нея могат да бъдат приложени незабавно. Казва най-необходимото, което ви е нужно, с цел да започнете позитивната смяна. Тя ще промени вас и вашето дете и ще възвърне обичта и уважението посред ви.

Книгата предлага лесна за следване стратегия, която ще ви помогне да изградите пълноценни връзки с децата. Станете магьосници, за които родителството е радостно, а не кошмарно занятие. Вълшебните думи ще повлияят на всички значими области от живота на дребното дете: налагане на дисциплинираност, създаване на привички, другарство с другите деца, хранене, писане на домашни, нареждане на стаята, подготовка за сън и прочие

Независимо какъв брой упорити или своенравни са вашите деца магията 1-2-3 на доктор Томас Фелан ще внесе баланс в връзките сред вас.
Читателите на " Детски Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.
Какво може да направи за вас " Магията 1-2-3 "?

Ако отглеждате дребни деца, " Магията 1-2-3 " може да бъде вашият късмет за дейно и доставящо наслада родителство по няколко аргументи:

1. От тази книга са продадени над 1,6 млн. копия.
2. " Магията 1-2-3 " е преведена на 22 езика.
3. През последните няколко години " Магията 1-2-3 " е най-продаваната книга за детска дисциплинираност в Amazon.com.
4. Програмата е подобаваща за бащи.
5. Тя се основава на доказателства – това значи, че работи.

За да постигнете най-хубави резултати

Това издание на " Магията 1-2-3 " разказва директни способи за справяне с държанието на деца на възраст от към 2 до 12 години, без значение дали са деца със специфични потребности, или не. Всъщност с дете, което се развива по типичния метод, можете да започнете на възраст от към 18 месеца. За да получите най-хубави резултати, не забравяйте следното:

1. Стратегиите би трябвало да се употребяват тъкмо по метода, разказан тук, изключително във връзка с разпоредбите " Без говорене " и " Без страст ".

2. Ако и двамата родители живеят вкъщи, в идеалния случай и двамата би трябвало да употребяват програмата. Ако обаче единият родител отхвърля да употребява " Магията 1-2-3 ", другият може да я ползва независимо (докато, несъмнено, се надява, че сътрудникът работи рационално във връзка с децата).

3. Самотните, разграничените и разведените родители могат да употребяват дейно методите ни и независимо. За предпочитане е всички родители – даже и да живеят на разнообразни места – да употребяват една и съща стратегия, само че това не всеки път е допустимо. Всъщност самотните родители извличат голяма изгода от елементарна и ефикасна система като " Магията 1-2-3 ". Ако се грижите сами за децата си, е доста евентуално да се чувствате претрупани и да нямате доста време да изучавате стратегии за дисциплинираност. Освен това, защото сте сами, не можете да си позволите да бъдете неефективни във възпитанието на децата си. Енергията ви не е неизчерпаема.

4. Бабите и дядовците, бавачките и други хора, грижещи се за децата, също намират програмата " 1-2-3 " за доста ефикасна в оправянето с дребни деца. Всъщност доста баби и дядовци са разкрили " Магията 1-2-3 " независимо и след това са я споделили с децата си. Освен това в последно време все по-често чуваме, че бабите и дядовците отглеждат сами внуците си и те постоянно намират " Магията 1-2-3 " за животоспасяваща.

5. Старайте се децата ви да са в положително физическо здраве. Добре прочут факт е, че заболяванията, алергиите и физическата болежка могат да влошат както поведенческите, по този начин и прочувствените проблеми при децата. Редовните медицински прегледи на децата са от извънредно значение. Също по този начин е значимо да познавате и почитате естествения денонощен темп на децата си във връзка с храненето, спането и ходенето до тоалетна. Дете, което е пропуснало следобедния си сън, което усеща апетит или което би трябвало да отиде до тоалетната, може да се окаже много по-голямо предизвикателство за родителя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР