Вълнува ни защо караме, като идиоти и защо е пълно

...
Вълнува ни защо караме, като идиоти и защо е пълно
Коментари Харесай

Орлин Павлов и Лорина Камбурова: Има страхотна химия между нас

Вълнува ни за какво караме, като идиоти и за какво е цялостно с психопати на независимост


Хората на изкуството занапред стартират да се правят оценка у нас


Като се стигне до завещание, даже най-близките си стават врагове

 12-6  12-5  12-8  12-4  12-3  12-1  12-2
– Играете основни функции в новият сериал на Би Ти Ви „ Скъпи наследници “. Какво ви предизвика във вашите персонажи?
О.: За първи път вземам участие в толкоз огромен план. В началото даже не ми се вярваше, че може да съществува такава огромна продукция. След като се срещнах с продуцента Михаил Менкаджиев, се убедих, че е допустимо. Той ми изясни какво желае да направи и съумя да го реализира с поддръжката на bTV. Започнах да вървя по кастинги, както за моята роля на Борис, по този начин и за още две функции, които се препокриваха с моя типаж. В сериала съм рисков състезател, който има много богат опит, само че му се случва злощастие – затрупва го лавина и това трансформира живота му.

Л.: Аз съм в ролята на човек на изкуството, който търси себе си и живее на село, където има другари и семейство. Винаги се усещам предизвикана от всеки персонаж, който би трябвало да играя в даден план, тъй като в никакъв случай не е едно и също и не се повтаря биографията на индивида, който би трябвало да изиграеш.

– Едната от любовните истории е сред вас двамата. Кои качества на вашият екранен сътрудник, биха могли да ви накарат да се влюбите в действителност в него?
О.: Да, с Лорина имаме доста хубава любовна история в сериала, която обаче претърпява доста обрати. Двамата имаме прелестно партньорство и страхотна актьорска химия. Лори е доста сензитивна – постоянно се стреми да оказва помощ и да влезе в ситуацията на някой, не е безразлична към страстите на хората и в случай че може да помогне – го прави незабавно даже без да се замисля, което е супер, само че може да бъде и нож с две остриета. Тя е супер прочувствена, на моменти даже първична, само че постоянно вярна на себе си – не се прави, не играе роля, а е такава, каквото е. Освен това наподобява прелестно и е доста същински, млад и прочувствен човек.

Л.: Според мен Орлин е прелестен актьор, който е мултифункционален, по този начин да го кажа, само че не като електроуред. (Смеят се.) Не мисля, че става въпрос какво може да ме накара да се влюбя в него, тъй като съгласно мен всички ще заобичат нас, актьорите, тъй като ние сме самите себе си в този план, а и освен в него.

– Името на сериала подсказва, че ще става въпрос за голямо завещание, което сигурно ще бъде мотив за конфликти…
О.: Да, сега, в който се стигне до делене на завещание, даже най-близките си стават врагове, което, може би, ще се случи и в този сериал.

Л.: Като цяло „ Скъпи наследници “ демонстрира проблемите, с които може да се сблъска всеки човек и това ще помогне на феновете да се припознаят в персонажите. Според мен хората ще го харесат най-много, като видят с какъв брой доста обич, а естествено и с старания е изработен този сериал. Той е отражение на българската реалност, само че по един прекрасен метод. Заснет е измежду българската природа и в него демонстрираме толкоз красиви пейзажи, както от Витоша, по този начин и от други места, които си заслужават да бъдат видени.

– Коя е тематиката, която ви вълнува най-силно отвън специалността ви?
О.: Вълнува ме за какво караме като идиоти, вълнува ме и това за какво е цялостно с психопати, които са на независимост, а не в пандиза? Вълнува ме пенсията на баба ми, майка ми, татко ми, вълнуват ме телефонните измами. Вълнува ме даже за какво този извън си бърка в носа, да вземем за пример – всичко идва от възпитанието на хората, а то напоследък не е на особена висота и това доста ме вълнува.

Л.: Тези неща мен също ме вълнуват, само че това не значи, че нещо се трансформира. Наистина – с изключение на с това, което вършим с Орлин и другите музиканти и артисти, не знам по какъв различен метод можем да влияем на хората – не мога да ходя по улиците да вземем за пример и да споделям – не карайте по този начин, или не правете по този начин! Тези неща ме тормозят, даже угнетяват, само че не могат да ме накарат да спра да върша хубави неща и да се пробвам по някакъв метод да вляза в душичките на хората.

– Холивудската звезда Гари Дърден беше в България, до момента в който снимахте този филм. На него какво му хареса най-вече тук и какво не?
О.: Допаднаха му хората – това, че сме национални, земни и доста бързо съкратяваме дистанцията, а и той самият доста бързо съкратяваше дистанцията. Лорина може да го удостовери, тъй като също се срещна с него. На Гари му хареса доста и природата в Банско, даже желае отново да пристигна. Иначе не му хареса изключително това, че всеки го гледа. В началото дори ми викаше – малко по този начин ми е стряскащо тук, тъй като всеки те зяпа, само че аз му обясних, че за българинът е обикновено да се втренчва в някой различен. Ние сме си такива между тях, а пък изключително него – цветнокож със сини очи, подобен хубав мъж и му крещя – обикновено е да те зяпат, умерено, няма проблеми. (Смеят се.)

– Лорина, ти участваш в клип, представящ страната ни по отношение на Европредседателството. Какво съгласно вас може да бъде най-хубавата реклама за България в чужбина?
Л.: Клипът, който направихме за Европредседателството беше пробва да покаже най-хубавото от нашата страна. Целият екип разказахме България с този 4 минутен клип по този начин, както ние я виждаме през тези 10 снимачни дни, които бяха през ноември. Имаше всевъзможни климатични условия – мраз, вятър и доста красиви пейзажи. Така видяхме България и по този начин я е видял режисьорът. Чужденците се впечатляват от всичката тази хубост, която безусловно стои в краката ни, от вкусната храна и от хората, които не си подправят страстите –които са или ядосани, или щастливи, или не са в въодушевление, само че те са такива, каквито са. Невероятни дребни местенца има в страната ни, които можеш да откриеш за себе си и от това също се впечатляват доста.

О.: Екипът е направил едно в действителност ужасно видео с Лори и Бойко Кръстанов – толкоз са красиви, сладки, неподправени, на високо равнище е. Имаше някакви рецензии за видеото, които бяха безумни, само че естествено те са от някой, които си стои у дома и несъмнено е станал изкривено, а на мен несъмнено доста ми харесва.

– Ваши сътрудници са признавали, че хубостта постоянно е била спънка в кариерата им и са ги подценявали поради нея. Според вас положителният външен тип може ли да бъде минус, или по-скоро е преимущество?
О.: Лори, ти си момиче и при теб е по-сложно. Разкажи дали е имало продуценти, които са се възползвали от теб, с цел да вземеш някоя роля, тъй като знаем, че в Холивуд вършат така… (Смеят се.)

Л.: Доколкото си припомням – не! Пък и всички познаваме тези продуценти, които вършат такива неща и няма да е мъчно да се разбере кой – кого е насилвал. Относно хубостта – това е нещо субективно, режисьорите считат, че един човек е по-подходящ от различен за дадена роля, само че не тъй като е по-красив, или по-грозен. Примерно, в случай че за дадена продукция се търси ниска, руса кокона, колкото и да съм красива и добра актриса – няма по какъв начин да ме вземат, нали?

О.: Тази специалност е на моменти. Красотата не е преимущество – противен, или хубав – всичко е до типаж, опит и до аура. Аз вървя по кастинги към момента и в 80 %, даже в 90 % от тях са ми казвали – не! Въпреки това аз отново ходя на идващият кастинг, а не си споделям – не става и не се отхвърлям.
– Случва ли ви се почитатели да ви заговарят с нелепи, или занимателни реплики?

О.: Да, даже в този момент на премиерата на „ Нокаут “ имах подобен случай. Докато стояхме за фотография на аления килим пред билборда на кино лентата и хората минаваха да ни поздравят и пред мен застана едно момиче, няма да споделям кое, тъй като е известно и аз я запитвам – фотография, нали? А тя – не, а ти за какво си тук? Аз – поради кино лентата, хората ни снимат, показвам й фотографите и плаката на кино лентата. А тя – какъв филм, но ти тук водещ ли си? Аз й давам отговор, че не съм водещ, а вземам участие във кино лентата, а тя – ок и по-късно изиска да се снимаме. (Смее се.) Хората от време на време имат супер странни реакции. Случвало ми се е сходно нещо и в клуб, в който съм пял цяла вечер и по-късно се срещам с девойки, които са били пред сцената и са се радвали на осъществяванията ни. При състояние, че пред заведението написа, че този ден пея аз и сигурно не съм инцидентно попаднал в клуба, само че като се срещаме и споделям – доста ми е прелестно – Орлин, а тя ме пита – по какъв начин се казваш, по какъв начин? А аз- Стефан Данаилов. Отговаря ми -а, добре, прави ми удоволствие! (Смее се.)

Л.: Мен постоянно са ме обичали, като ходя по улиците хората ми се кефят и ми желаят подпис. Всички мъже споделят – евалата мацка, доста крепко се справяш в сериала, ще гледаме и новия. Смеят се.

– А кое е най-лудото нещо, което сте правили от обич?
О.: Много луди неща не съм правил, само че пък съм давал сърцето си, което е по какъв начин да кажа – задоволително мощно. Между другото съм бъркал много пъти, тъй като не съм получавал същото по-късно, само че в последна сметка това е смисълът на любовта – ти не го правиш, с цел да получаваш, а даваш това, което чувстваш и мислиш, без да очакваш да ти върнат. Така че, всичко е тъкмо, тъй като нощес ядох кекс, или върших кекс, по какъв начин беше тъкмо? (Смеят се.)

Л.: Аз съм пропътувала много километри от обич – с цел да стигна до моят обичан човек, както и той е правил същото за мен, само че допускам, че това е обикновено, когато си влюбен. (Приятелят на Лорина – Георги е DJ и финансист, който живее в Щатите – б.а.)

– Най-ценният съвет или урок, който сте получавали?
Л.: Да не споделям ненужно с хора, които не са значими в живота ми.

О.: Да не върша в никакъв случай нещо непременно е супер скъп съвет, който съм получавал. Аз не обичам извънредно амбициозните хора, забелязал съм, че прекомерно амбициозните хора нямат доста гений – това е съвсем 100 %.

– В какво вярвате?
О.: Вярвам, че с положително можем да променяме хората, даже първият път да не успеем, не би трябвало да се отхвърляме и да поемаме отрицателни трептения, като слизаме на това равнище, а би трябвало да можем да задържим другото, с цел да можем да обърнем този полюс. Ще дам образец с „ Междузвездни войни “ – в действителност постоянно има тъмна страна и светла страна – подобен е животът и ние би трябвало да създадем своя избор.

Л.: Аз имам вяра в силата на хората, в качествата им да не помнят неприятното и да се концентрират в положителното и да проявят обич.

Нашите посетители


Орлин Павлов и Лорина Камбурова са млади, красиви и доста влюбени, само че буйните усеща сред тях са единствено на телевизионния екран. В живота двамата са доста положителни другари и обичат да излизат дружно, с цел да се забавляват. Свързва ги и любовта им към музиката, тъй като макар че са дипломирани артисти, те отдават не по-малка част от времето и силата си на изпълнителската си кариера. Преди няколко години Лорина опита шанса си даже в “Мюзик Айдъл ”-3, където не остана незабелязана, само че към този момент повече известност й носят изявите на дребния екран, като ролята й в сериала “Връзки ”. Орлин може да се похвали с триумфи, както на музикалната сцена, по този начин и в киното. Впечатляващите му осъществявания във филмите на Ники Илиев – “Живи митове ” и “Нокаут ”, станаха причина чаровникът да получава от ден на ден предложения за нови кино планове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР