Вълна от заявки за законни търговски обекти през последните три

...
Вълна от заявки за законни търговски обекти през последните три
Коментари Харесай

Чудо! Законни магазини никнат в Източен

Вълна от поръчки за законни търговски обекти през последните три месеца залива кметството на регион „ Източен ". От администрацията към този момент са издали позволение за откриването на над магазина и сергии, съобразени напълно с общинските наредби. „ Откриваме и нови зони за слагане на такива обекти. Те са главно на улиците „ Елба " и „ Крайна ", сподели кметът на региона Николай Чунчуков. От кметството изясняват на претендентите за законен бизнес по какъв начин да си открият компании и след това да аплайват за място в новите зони. Схемите за новите търговски обекти се одобряват на експертен съвет.

„ Хората сами схванаха, че е по-добре да са законни, в сравнение с да сложат някъде сергия и след това или ние да я бутаме, или те да си я режат на части. Другата оригиналност е, че изрядните търговци към този момент ни рапортуват за самонастанилите се противозаконни ", изясни Чунчуков.

За последните два месеца не се е наложило кметството да нареже и една сергия. Според кмета, щом получат уведомление за побутване, нарушителите отстраняват обекта сами, с цел да може да употребяват материала от него. Иначе той става благосъстоятелност на общината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР