Вълна от упреци заля фолк певицата Галена заради нейните собствени

...
Вълна от упреци заля фолк певицата Галена заради нейните собствени
Коментари Харесай

Фенове нападнаха Галена

Вълна от упреци заля фолк певицата Галена поради нейните лични несъгласия. Звездата е възмутена, че са я създали лице на отслабващ артикул без нейно познание и без да й е заплатено, а към компанията, която го популяризира, са отправени голям брой поръчки.

„ Лицемерието на смядовката стана ясно откакто разгласява публично изказване онлайн, в което декларира терзанията си за здравето на хората.

Похвално е, че #МамаУраган предизвестява почитателите си за вероятно рисков артикул и демонстрира угриженост. Но бихме желали да напомним, че през последните месеци полугола популяризира марка цигари в профила си, който се гледа от доста подрастващи нейни почитатели.

Най-възмутителното е, че пайнерката даже не е пушачка. Вижте мощно тушираните и нагласени фотоси по какъв начин подчертават на отворената кутия цигари. Певицата в никакъв случай не е пушила и рекламата на цигари е само за финансови облаги. Не демонстрират персонален избор и метод на живот. Нещо, което за жалост не е станало с хапчетата за намаляване. Всеки неин почитател четящ публикацията би се усъмнил в достоверността и още първоначално.

Цялата тази публичност и отвращение от страна на певицата ни води на мисълта, че Галена не е срещу грозните злословия, обиди, наречия по неин адрес, а безплатната реклама на неин тил е казусът. Започваме да се замисляме дали всички досегашни грозни и някои даже неуместни изказвания по неин адрес са правилни “, сигнализира четец на HotArena.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР