Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно

...
Вълна от съпричастност към семейството от Кардам, което загуби едно
Коментари Харесай

Вълна от съпричастност към семейството от Кардам

Вълна от съпричастност към фамилията от Кардам, което загуби едно дете, а други две се озоваха в болница на ръба на живота след подозрение за отравяне.

Родители от учебното заведение на умрялото момче в Генерал Тошево популяризират кутии за дарения, а акцията притегля от ден на ден искащи да оказват помощ. Жителите на града са потресени от изискванията, в които живее фамилията, предава NOVA.

„ Синът ми познава умрялото момче. Той ме подтикна да стартира идеята. Събираме топли облекла и обувки. Ще им занеса камина. Един човек заплати и им занесе дърва ”, съобщи Вили Димитрова, основател на акцията.

" Отзовали сме се, тъй като става дума за българско семейство. Ще помогнем за разпространяването на кутии и в град Добрич. Условията, в които са живеели децата, не са условия, в които би трябвало да живее едно българско семейство ", сподели Адриан Стоянов, член на мотоклуб, присъединил се в идеята.

" Ако някой желае да помогне, може да се свърже с мен в обществените мрежи. Отговарям на всеки, който ми написа ", добави Вили Димитрова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР