Вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън, след като принцесата на

...
Вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън, след като принцесата на
Коментари Харесай

Вълна от съпричастност и признание за смелост към Кейт Мидълтън след раковата ѝ диагноза

Вълна от съпричастност към Кейт Мидълтън, откакто принцесата на Уелс разгласи, че се бори с раково заболяване. В прочувствено видео тя изясни, че ракът е открит след плановата ѝ коремна интервенция през януари. Новината е на всички първите страници на вестниците и водеща в новинарските излъчвания.

Всички медии подчертават върху невиждания темперамент на изказването и смелостта на принцесата да приказва в този тежък персонален миг.

Британският крал Чарлз III разгласи че е горделив от куража на Кейт да признае, че се лекува от рак. Самият крал от близо два месеца се бори с раково заболяване и разгласи това пулбично.

Белият дом изрази изключителната си горест от новината

„ Това е една ужасяваща вест “, съобщи говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер и пожела бързо възобновяване на принцесата.

Реакции имаше и от други публични лица. Британският министър председател Риши Сунак съобщи, че принцесата е била подложена на нездравословен интерес през последните месеци. „ Тя беше незаслужено третирана в обществените мрежи напоследък. Принцесата на Уелс разполага с любовта и поддръжката на цялата страна по време на нейното възобновяване “, сподели той.

Лидерът на лейбъристите Киър Стармър сподели, че е бил впечатлена от оптимистичния звук на Кейт Мидилтън и отношението ѝ към болестта. „ Всяка една сходна диагноза е шокираща. Но можем единствено да си представим какъв спомагателен стрес са донесли спекулациите със здравето на принцесата през последните седмици.

Братът на Катрин - Джеймс Мидълтън разгласява известие в поддръжка на сестра си в Instagram, като написа: „ През годините изкачихме доста планини дружно. Като семейство ще изкачим и тази с вас “.

Дворецът Кенсингтън не разкрива типа на рака, с който е диагностицирана Катрин, само че споделя, че е убеден, че тя ще се възвърне изцяло.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР