Вълк е заподозрян, че е нападнал кенгуру в кошара в

...
Вълк е заподозрян, че е нападнал кенгуру в кошара в
Коментари Харесай

Вълк разкъса кенгуру в Белгия

Вълк е обвинен, че е нападнал кенгуру в кошара в Северна Белгия , едно животно е убито, а друго е ранено, написа локалният вестник " Soir ", базирайки се на екологичната организация „ Landschap ”, грижеща се за диви животни.

Инцидентът е станал в сряда вечер в градчето Бален край Антверпен , заяви РИА Новости. Нападнатите кенгурута обитавали в градината покрай къщата на притежателя.

Според специалисти от „ Landschap ” и акцията им „ Welkom Wolf ” ( " Добре пристигнал, вълк " ), нападението е осъществено от вълка Август, който е бил видян в региона на общината във вторник.

Според наблюденията на натуралистите през последните няколко седмици хищникът е нападнал и няколко овце, принадлежащи на локални фермери.

Говорителят на „ Landschap ” Ян Лос е уверен, че вълкът е нападнал кенгуруто. „ Вълкът се е промушил през дупка в оградата и е завлякъл кенгуруто “, сподели той пред медиите, като добави, че това е познатият им Август или, по-малко евентуално, новопостъпил вълк, който се е появил в района.-->

ДНК проби от мястото на нападението бяха изпратени в Института за проучване на природата и горите , който би трябвало да удостовери версията за нападението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР