Валерия Георгиева вече неведнъж доказа, че обича животните повече от

...
Валерия Георгиева вече неведнъж доказа, че обича животните повече от
Коментари Харесай

Валерия Георгиева: Кучетата са любимите ми хора!

Валерия Георгиева към този момент нееднократно потвърди, че обича животните повече от хората, видя kliuki.ws. С всяко свое деяние годеницата на Евгени Генчев го унижава, показвайки му, че той е незначителен и че по-важни за нея са четириногите й любимци.

Вчера Валерия сподели, че любовта на животните е по-чиста и по-силна от тази на хората, рекламирайки бутилка. Днес тя сподели още от надписите, с които не стопира да унижава хората към себе си.

„ Кучетата са обичаните ми хора ”, гласи едно от посланията, което за следващ път потвърждава, че Валерия не обича хората и избира да прекарва времето си заобиколена от кучета, котки, или други животни.

Още до момента в който беше в „ Ергенът ” феновете на сантименталното предаване видяха, че Георгиева не просто обича животните, а напряко е вманиачена по тях и това не им се видя обикновено.

След излизането от шоуто, защитничката на животните даде доста изявленията, в които сякаш трябваше да опише повече за връзките си с Евгени Генчев, само че всичко се въртеше не към връзката й с пианиста, а към измисления й подслон и просенето на пари за животните в него.

И в случай че първоначално хората се връзваха на Валерия, то непрекъснатото й бърборене за животните взе да им омръзва. Те се надяват, че след започването на новия сезон на „ Ергенът ”, тя ще бъде забравена и към този момент няма да се появява във всяко студио, говорейки по какъв начин няма пари и опция да се грижи за животните в приюта си.

 валерия

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР