Валерия Георгиева обича да провокира своите последователи в социалната мрежа

...
Валерия Георгиева обича да провокира своите последователи в социалната мрежа
Коментари Харесай

Валерия Георгиева се пусна по...

Валерия Георгиева обича да предизвика своите почитатели в обществената мрежа и прави всичко допустимо да поддържа славата си след края на „ Ергенът ”, с цел да може да проси пари за приюта си, видя kliuki.ws.

А когато й омръзне да се прави на „ защитничка ” на животните, пуска и по някоя провокативна фотография, пробвайки се да задържи вниманието върху себе си.

Дори и светлите празници не попречиха на Валерия да се пусне по долни дрехи. Георгиева качи фотография по сутиен. „ Да изгорим сармичките ”, написа годеницата на Генчев, позирайки самодоволно пред огледалото.

Припомняме, че преди известно време годеницата на Евгени Генчев отново се пусна от фитнеса без долни дрехи, а г*рдите й подскачаха нагоре-надолу, тъй като беше „ не запомнила ” да си постави сутиен.

В опитите си да бъде секси обаче, Валерия единствено се излага. Само преди пет дни тя качи видео, на което се кълчи към надуваема коледна играчка, предизвиквайки куп насмешки.

„ Боже, боже, никакъв съблазън, нищо кой знае какво. Айлин беше най-сексапилната. Бяла като сняг, изпечи малко това кльощаво тяло ”, „ Злобният пинчер, с тия нескопосани придвижвания си мислиш, че си секси, какъв брой си жалка.

За такава фотосесия се желае с изключение на да си слаба и да си стегната. Потренирай малко и тогава отново се снимай, да се посмеем ”, подмятат почитатели на защитничката на животните в мрежата за жалките й опити да бъде секси.

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР