Валерия Георгиева и Евгени Генчев са една от най-известните и

...
Валерия Георгиева и Евгени Генчев са една от най-известните и
Коментари Харесай

Фенове към Валерия и Евгени Генчев: Кога е сватбата?

Валерия Георгиева и Евгени Генчев са една от най-известните и обсъждани двойки след края на „ Ергенът ”. Дори и повече от година след края на сантименталното предаване техните връзки към момента провокират хиляди разногласия, видя kliuki.ws.

Някои имат вяра, че любовта сред пианиста и защитничката на животните я има, само че съгласно други – тя е единствено мит и всичко е реклама. Тези дни Валерия даде обещание, че ще „ залее ” профила си в обществената мрежа Инстаграм със сватбени фотоси, а почитателите й единствено това чакаха, с цел да я притиснат.   

Те желаят да видят Валерия като младоженка, само че освен на фрагменти от фотосесия, а като същинска младоженка, застанала до своя обичан Евгени Генчев. „ Айде, чакаме женитба с Евгени ”, „ Ами, хайде… Кога ще те забележим младоженка и в живота? ”, пишат най-върлите и нетърпеливи почитателки на Георгиева. А други стигат до такава степен, че не просто желаят женитба, а упорстват тя да бъде „ тези дни ”.

Не липсват обаче и рецензии към „ бъдещата младоженка ”, свързани с уменията й на модел. „ Спамиш с тоя кравешки взор. Еднаква си на всички места ”, „ Не се сърди, само че аз не те одобрявам ”, безапелационни за почитатели на Валерия за работата й пред обектива.

Дали защитничката на животните се оправя добре като модел, оставяме всеки самичък да реши. А по отношение на сватбата й с пианиста, можем да кажем, че такава скоро няма да има. Валерия и Евгени неведнъж обявиха, че към момента са при започване на своята връзка и занапред се опознават, а за женитба и дума не може да става.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР