Валери Симеонов направи сърцераздирателно словоизлияние на Фейсбук страницата си, забравяйки

...
Валери Симеонов направи сърцераздирателно словоизлияние на Фейсбук страницата си, забравяйки
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Симеонов тръгна да брани свободата на словото, но МЪЛЧИ за собствените му далавери и окрадените пари от народа!

Валери Симеонов направи сърцераздирателно излияние на Facebook страницата си, забравяйки някои "малки " детайлности. Първата е, че самият той е притежател на медия, в която информацията се сервира изборно и манипулативно без да се търси другата позиция.

Ха, да забележими господин Симеонов, дали ви стиска във вашата кабеларка да изнесете информацията за компанията призрак "Булбения " ООД, която съгласно стенограмата от 15.01.2016 година на Народното събрание е строила Великата съгласно Вас ограда на българо-турската граница.

За да сме правилни публикуваме и поста на Валери Симеонов без редакторска интервенция дружно със фотографията:

В изявленията на новинарските уеб сайтове във връзка моето присъединяване в утринния блок на България Он Аир не бяха отразени три, съгласно мен, забавни обстоятелството от моето изявление. Странно за какво, беше подмината рекомендацията ми към прокуратурата да се поразмърда по подадените от мен сигнали:

1. За БМФ на братя Домусчиеви, които желаят да спестят едни 55 млн. лева неустойки по несъблюдение на приватизационния контракт.
2. За Топлоелектрическа централа Марица Изток 2, които без търг подаряват посредством Българска стокова бор са поръчка за 50 млн. лева на две компании, благосъстоятелност на едно и също лице от Пловдив.
3. Странно за какво, никой не разгласява думите ми, че „ свръх-обективната “ телевизия bTV е благосъстоятелност на синджир от офшорни компании от София през Амстердам та чак до Бермудските острови. На последния адрес пък вместо бляскав офис на интернационална медийна корпорация, открихме селски фризьорски салон (на снимката)!? Представяте ли си, селски бръснар – притежател на bTV? И тези роптаят за бистрота и обективност? Офшорката вика дръжте офшорката. И нито дума не загатват за друга компания – „ Седем-осми “ сякаш на Слави Трифонов, пък с пари от офшорната компания „ Фулмът Ентъртеймънт “ от Делауер (да се чете Далавер)!
Както и да е, никой не посмя зъб да обели за горните изнесени обстоятелства. Ха, да забележим в този момент дали това някой ще го разгласява.
Да живее свободата на словото в България
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР