Валери Симеонов, иначе корав и здрав психически човек, изрази суицидни

...
Валери Симеонов, иначе корав и здрав психически човек, изрази суицидни
Коментари Харесай

Валери, не скачай от моста

Валери Симеонов, другояче твърд и здрав душевен човек, изрази суицидни планове. Ако идната инстанция удостовери решението на Върховен административен съд за прекъсване на застрояването в предпазената зона Пирин, самият родолюбец щял да направи следното (пряк цитат):
" Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя ".
Недейте, господин Симеонов. На кого ни оставяте? Та ние едвам може да си представим ужасяващите последици от сходна обезверена и ненужна постъпка. Евентуалното отнемане от вашата основна политическа фигура да вземем за пример би повишило гръмко децибелите по Черноморието, а ние, тъкмо като вас, мислим, че звукът в курортите е доста по-голям проблем от ниските заплати, образованието и опазването на здравето. Също по този начин към този момент свикнахме патриотите да са двама-трима и отмерено да разпределят общия невротичен заряд между тях: кой желае да се върнем към еднополюсния модел? Да живеем отново сал с един бродещ самичък озверял Волен Сидеров - не благодаря. Да не приказваме за най-важното, това, поради които сте показали сходни самоубийствени упоритости - в действителност в случай че няма да се строи в Пирин и вие от обезсърчение посегнете на живота си, загубата е двойна - хем без застроена планина, хем без вицепремиер. Това би означавало, че би трябвало се качваме в планината пешком (а ние вървим в планината, тъй като за нас тя е кат цяло ескалатор, но с пейзажи) и че избрани крупни вложители няма примерно да завоюват еди си какъв брой милиона, а ще завоюват нам какъв брой си милиона. Не може по този начин.
Впрочем, в един подобен сюжет, вие ще сте единственият човек, протегнал ръка на живота си поради кабинково оборудване.
Има и по-добри способи една персона да остане в историята!
А отвън тези мрачни прогнози, заканата на Симеонов е извънредно притеснителна. Не тъй като ще бъде осъществена, а тъй като няма да чуете политик да каже нещо сходно за някакъв действителен проблем. Представете си министър председател или вицепремиер да съобщи: " Ако не реша проблемите на хората с увреждания, ще се хвърля от моста ". Или: " Ако не преровя усърдно всичките сигнали на Босия и не разчистя министерството от корупция, скачам ". Няма да чуете това. За " Юлен " може да си сложим релсата на врата, за Домусчиев ще си я окачим също, за хазартните босове непосредствено политаме през перилата - само че не и за неприятния материал.
Не и за него, не за тия отрепки.
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР