Валери Божинов засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол,пише

...
Валери Божинов засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол,пише
Коментари Харесай

Божиновица показа сочни форми

Валери Божинов снима предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол,пише в. "България през днешния ден ".

Нападателят на хърватския „ Риека “ стартира да се изявява у дома и като сексуален фотограф. Фотосесията двойката е направила в спалнята си. На фрагментите 42-годишната сръбкиня наподобява повече от впечатляващо за възрастта си и не крие съвсем нищо от тялото си. Биляна демонстрира съвършено дупе и апетитен бюст. Брюнетката обожава да показва съблазън и постоянно разгласява разголени снимки за почитателите си в Инстаграм и Facebook.



Дол и Божинов са дружно от 2 години и по всичко проличава, че са щастливи. Сръбкинята се грижи извънредно добре за Валери и даже играе ролята на негов управител при търсенето на нови тимове. Тя не е с него поради парите, защото е от богато семейство и е привикнала да живее в разкош.

Освен това Биляна получава и солидна прехрана от някогашния си мъж – немският футболен треньор Томас Дол. Като тегли чертата, даже е по-богата от Божинов. Макар че недоброжелателите предвиждат, че няма да се задържат дружно, те демонстрираха, че са основани един за различен. Двамата обичат да споделят свободното си време един с различен и постоянно кръстосват пътищата, организирайки си екскурзии до разнообразни точки в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР