Валери Божинов старши и младши прекарват все повече време заедно.

...
Валери Божинов старши и младши прекарват все повече време заедно.
Коментари Харесай

Адреналин в кръвта: Божинов изненада сина си с уникално изживяване за рождения му ден!

Валери Божинов старши и младши прекарват от ден на ден време дружно. Неслучайно пишем това, с цел да опровергаем всевъзможни клюки, че Алисия не разрешавала на сина си да се среща с татко си. Точно противоположното е, а доказателство в това отношение са последните снимки, които двамата споделиха в Инстаграм профилите си. 

Виж още: Илиян Илиев от " Следвай ме ": За красивия живот, връзките, инфлуенсърите и по какъв начин е повлиял на Диона 

Двамата се прекарали един ден дружно, в който са се насладили на много рисково преживяване, като мятане с парашут. Двамата са били на авиобаза покрай София, откъдето дружно с инструктори са се възползвали от хубавото септемврийско време, с цел да създадат нещо щуро.

Наследникът на футболната звезда е имал рожден ден и това евентуално е била една от изненадите. Тийнейджърът навърши 14 години и това е повода таткото и синът да вдигнат адреналина със скок от много високо. Алисия също показа фотография на момчето си и му пожела да бъде здрав и благополучен.

Виж още: УАУ! Лияна сподели красивата си сестра, която стана мигновено шлагер в мрежата 

Наскоро пък потегли клюката, че Валери Божинов си има нова красива другарка, а някои папараци съумяха да ги уловят двамата в крачка. На този стадий не е известно доста, както и от какъв брой време са дружно, само че евентуално скоро ще има повече информация по тематиката, както и коя е хубавицата до Валери.

Изображение: https://www.instagram.com/valeribojinov86/, https://www.instagram.com/vbojinov_jr/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР