Валери Божинов определено засенчи победата на националния отбор по футбол

...
Валери Божинов определено засенчи победата на националния отбор по футбол
Коментари Харесай

Божинов недоумява защо Мартин Камбуров не е национал

Валери Божинов несъмнено засенчи успеха на националния тим по футбол с 3:0 над Гибралтар в контролна среща. Нападателят на Левски провежда видеоразговор с голмайстора на ФК ЦСКА 1948 Мартин Камбуров.

Двамата дискутираха много тематики, измежду които положението на " сините ", Локомотив (Пловдив), върха на Петър Жеков, който Камбуров се пробва да усъвършенства. Двамата приказваха и за националния тим, където Мартин не е играл от 2010 година.

" Доста хора си мислиха, че има спор сред нас, само че ние просто сме доста прочувствени хора. Бъзикаме се посред, без тези смешки не става. Не мога да изляза даже на подготовка без страст, въодушевление, или изобщо нещо, което да ме възпламени ", сподели Божинов.

" Ти на подбив тогава просто ми сподели да пием по едно кафенце. Не е имало нищо сред нас, това е цялостна нелепост. Който те познава, знае, че ти пускаш доста смешки ", показа и Камбуров.

" Благодаря на Марто, че почете тази моя покана. Да видят хората, че ние сме напълно естествени хора и всичко сред нас е наред. След като продължаваш да вкарваш толкоз доста голове, Марто, мога да кажа, че във футбола има единствено можещи и неможещи. Няма значение на какъв брой години си. Важното е, даже да си на по-голяма възраст, да показваш, че си мощен на терена. Такъв е и образецът със Златан Ибрахимович, въпреки че той е на напълно друго равнище. Марто, несмущаемо можеше да бъдеш извикан и в националния тим за мача против Гибралтар, да вкараш и да се забавляваш ", разяснява Божинов.
 Божинов: Контузиите на Боби и Ради удариха душевен целия тим
Божинов: Контузиите на Боби и Ради удариха душевен целия тим

" Двамата са топ. Добри момчета са "

" Толкова години си в националния тим и по-добре и от мен знаеш по какъв начин стават някои неща. Бил съм с теб при бате Ицо (б.а Стоичков) близо година. Не желая да разясня националите... годините са за тези, които не ни харесват. Виждаш на Апенините какво прави един твой остарял другар Златан Ибрахичович. Иначе съм остарял - 12 кръга 8 гола... ", разяснява Камбуров.

Мартин показа мнението си и за новия треньор на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев.

" Със Сашо Тунчев сме играли дружно, добър треньор е. Мисля, че ще оправи чудесно с Локо! ".

" Аз не се виждам като треньор в бъдеще. Това е тежко. Със сигурност е хубаво да си ментор, само че тази специалност е съчетана с прекомерно доста страст и стрес ", разкри Валери Божинов.

Целият диалог сред двамата вижте в прикаченото видео.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР