Валери Божинов мечтае да се завърне в Серия А. Нападателят

...
Валери Божинов мечтае да се завърне в Серия А. Нападателят
Коментари Харесай

Валери Божинов мечтае за Серия "А"

Валери Божинов мечтае да се завърне в Серия " А ". Нападателят на " Пескара " даде изявление за италианската медия Il Centro, в което приказва за задачите с отбора от втория ешалон на италианското състезание, за физическото си положение и за трите месеца обществена изолираност.

" Винаги съм упражнявал и нямам самообладание да стартира още веднъж. Много сме съсредоточени и нетърпеливи да преминем през отрицателния интервал, в който бяхме попаднали преди паузата. Може да се каже, че бяхме изгубили до известна степен увереността си, само че в този момент нещата са разнообразни. Целите пред " Пескара "? Аз съм оптимист и постоянно съм мислил позитивно през моя житейски път. Убедени сме, че можем да тръгнем нагоре. Сега заемаме неудовлетворяващо място е класирането, само че екипът има значими полезности. Всичко може да се случи ", сподели българският нападател.

В момента " Пескара " заема 14-тото място в Серия " Б ". " Знам какви са условията на клуба, треньора и почитателите. Не се опасявам да поемам отговорности. В момента би трябвало да работим интензивно и да приказваме малко. Не съм спирал да упражнявам и в този момент съм подготвен. Не сме играли от известно време и ще е нужно малко самообладание. Вече не съм на 18 години и това си оказва въздействие. Играя по-различно от преди. На моята възраст би трябвало да се отнасям с още по-голямо внимание към тялото, мозъка и храненето си, само че към момента мога да бъда потребен ".

" Дали имам фантазия? Да, бих желал още веднъж да играя в Серия " А " и се надявам да го направя с " Пескара ", приключи той.

От италианското издание означават и обстоятелството, че Божинов подари част от заплатата в помощ на изпадналия във финансово усложнение тим на " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР