Валери Божинов и гаджето му Биляна Дол се разделиха! Двамата

...
Валери Божинов и гаджето му Биляна Дол се разделиха! Двамата
Коментари Харесай

Биляна Дол би шута на Валери Божинов! Ето какво ги раздели:


Валери Божинов и гаджето му Биляна Дол се разделиха! Двамата няма да живеят дружно най-малко до януари следващата година, откакто нашенецът беше безславно изритан от швейцарския „ Лозана “.

След неуспеха Божинката се прибра в България, само че сръбкинята изрично отказала да го придружи. Родителите й живеят от дълги години в Швейцария и тя доста се надяваше с Валери да се устроят там. Биляна даже употребява солидни връзки, с цел да набута Валери в треторазредния „ Лозана “. Но и там той не съумя да се задържи.

Затова до отварянето на новия трансферен прозорец през януари, Божинов ще поддържа форма в София. Той си направи устата да се върне в „ Левски “, до момента в който си откри нов тим в чужбина. Но столичния гранд изрично го отряза. Така че, ще би трябвало да се приготвя самичък през оставащите месеци.

Биляна Дол пък решила да се завърне в Белград. Красавицата няма предпочитание да стои в България. А и евентуално ще се опита да уреди нещо за Божинов, с цел да може той да пристигна още веднъж в сръбската столица.

Известно е, че Биляна Дол постоянно влиза в ролята на управител на футболиста, когато води договаряния с нов тим. Тя била измежду дейните договарящи както за прехвърлянето в Китай, по този начин и за този в Швейцария. Сръбкинята, също по този начин, доста стяга Божинов, като непрекъснато бди за спортния му режим. А в Швейцария постоянно го прибираше от тренировки.

Но колкото и да се старае тя, Валери не съумява да покаже нужното равнище и на бърза ръка го гонят отвред.

Сега огромният въпрос е, дали до момента в който си е в България, Божинов няма да се върне към старите си привички на коцкар и бройкаджия. Или в действителност е толкоз влюбен в сръбкинята, че няма да припари до друга. Не е ясно по какъв начин Биляна ще го следи от Белград и ще успее да го държи на пай мотив, както съумяваше досега.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР