Валентино Роси вярва, че потенциално завръщане на Хорхе Лоренсо с

...
Валентино Роси вярва, че потенциално завръщане на Хорхе Лоренсо с
Коментари Харесай

Роси: Връщането на Лоренсо в Yamaha може да бъде мотивиращо

Валентино Роси има вяра, че евентуално завръщане на Хорхе Лоренсо с машина на Yamaha в MotoGP може да се окаже нужна мотивация за него и съотборника му Маверик Винялес в заводския тим. Очаква се партньорството на испанеца с Ducati да завърши тази година и откакто Suzuki наподобява се отхвърлиха от привличането му, късмет Лоренсо да кара с в действителност способна машина се вижда със сателитен мотор на Yamaha следващата година.

Въпреки неприятните връзки сред Доктора и Лоренсо в някои моменти от техните кариери, Валентино съобщи, че няма нищо срещу испанецът да се върне в тима и счита, че би могъл да прави работата, която Йоан Зарко към този момент два сезона, а точно да побутва заводските водачи да поддържат по-високо движение.

" Както се пробвам да спра Зарко, по този начин ще се пробвам да спра и Лоренсо. Аз работих с него много години и знам, че може да кара нашия мотор доста добре. Ако Хорхе в действителност се върне, обстановката ще прилича доста на тази със Зарко. От една страна би било по-трудно с него, само че е хубаво, че ще ни даде спомагателна мотивация и ще забележим друг метод ", разяснява Валентино възможното прекосяване на Лоренсо в Yamaha.

Valentino Rossi responds to claims Jorge Lorenzo could return to Yamahahttps://t.co/C6QW4j9GWD #MotoGP pic.twitter.com/x3BEE34cEo
— Express Sport (@DExpress_Sport) May 31, 2018 Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР