Валентин Кулагин стана жертва на агресия в Къщата на ВИП

...
Валентин Кулагин стана жертва на агресия в Къщата на ВИП
Коментари Харесай

Скандал! Николета Лозанова заплашвала Кулагин с рязане на пръсти: Гримьорът пребиван от жени няколко пъти

Валентин Кулагин стана жертва на експанзия в Къщата на „ ВИП Брадър “ от страна на напусналия шоуто Веселин Плачков. Оказва се, че и преди да влезе в риалитито, скандалният гримьор е бил заплашван и даже обичай, само че не от мъже, а от известни дами, написа вестник „ Ретро “.
Преди години ексцентричният хасковлия влезнал във война с Николета Лозанова, обвинявайки я обществено, че изневерявала на тогавашния си мъж Валери Божинов и осветлявайки негови извънбрачни афери. Плеймейтката по този начин се разгневила, че отправила страховити закани към Валентин. По негови думи тя употребила типично мутренски метод и твърдяла, че ще му прати хора, които да му отрежат пръстите, с цел да не може повече в живота си да припари до четките, с които си вади хляба.

Заплахите на Николета към Кулагин не били еднократни. Гримьорът на звездите получавал странни позвънявания измежду нощ, а от другата страна на слушалката чувал злокобно ръмжене. Истински се уплашил обаче, когато получил известие от близка до Лозанова, в която тя му обяснявала по какъв начин скоро щяло да бъде осъществено нападение и против майка му, а той щял да остане сирак. Отмъстителният занаятчия на четките незабавно обаче алармирал полицията, а омразата му към плеймейтката продължавала и до през днешния ден.

Запознати настояват, че точно поради ненавистта, която изпитвали един към различен, безработната от повече от година някогашна водеща на таблоида „ Папараци “ отказала покана да влезе в риалитото, когато научила, че ще би трябвало да съжителства с кръвния си зложелател. Нейната наследничка по купа Нора Недкова обаче не се възпряла, макар че конфликтите ѝ с Кулагин са напълно пресни. Припомняме, че по време на общото им присъединяване в „ Черешката на тортата “ двамата се сбиха, а физическата свада принудила гримьора още веднъж да се обърне към полицията. Градските митове пък гласят, че наскоро той имал спор и с друга знойна хубавица, която пък го заплашвала със заливане с киселина.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР