Валентин е със счупени скули, нос и спукано тъпанче. Нападателите

...
Валентин е със счупени скули, нос и спукано тъпанче. Нападателите
Коментари Харесай

Родителите На Пребития Снайперист От Специалните Части Валентин: Ромите Са Го Ритали Само В Главата!

Валентин е със счупени скули, нос и спукано тъпанче.

" Нападателите нямат никакво пострадване. Те го повалят на земята. Нищо не си спомня. Ударите са единствено в главата. Семейство от Сливен и една съседка са му помогнали. Други хора пък са се обадили на Министерство на вътрешните работи и Спешна помощ. На нас ни се обади щерка ни. Валентин не е имал опция да ми се обади. Толкова свирепост за какво?! Нямам пояснение ", сподели още Георги Димов.

Съпругата му през сълзи добави, че синът им изрично не е провокирал ромите, а просто е направил забележка.

" Ние сме родители и си познаваме момчето. Но питайте и неговите сътрудници, другари какъв е той ", плачеше дамата.

Кметът на Войводиново Димитър Тосев изясни, че през цялата нощ в селото е имало полицейско наличие, с цел да не се допусне ескалация на напрежението. Снощи стотици съселяни на Валентин Димов се пробваха да нахлуят в ромската махала, само че бяха спряни от жандармерия и полиция. До конфликти не се стигна, откакто униформените смъкнаха каските си. По думите на Тосев, във Войводиново и в предишното е имало проблеми с хора от ромската махала и постоянно се е стигало до едно и също нещо- противозаконните постройки.

" Ще има още митинги. Всички желаеме да живеем умерено. Не желаеме втора Катуница в нашето село. Всяка вечер в 18 часа ще бъдем на улицата. Не са чести случаите с роми във Войводиново, само че те вършат каквото си желаят ", безапелационни са хората в пловдивското село.

Протестиращите са ядосани от разказите на очевидците на побоя, съгласно които, когато бащата на двамата братя биячи пристигнал на място и се опитал да спре побоя над Валентин Димов, единият му наследник се обърнал и му споделил: " Остави ме да го довърша ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР