Валенсия надви Реал Мадрид с 1:0 в двубой от 35-ия

...
Валенсия надви Реал Мадрид с 1:0 в двубой от 35-ия
Коментари Харесай

Затъналият Валенсия шокира Реал Мадрид на Местая

Валенсия надделя Реал Мадрид с 1:0 в дуел от 35-ия кръг на Ла Лига и по този начин се изкачи до 13-ото място във краткотрайното класиране с 40 точки, като е на 5 точки над зоната на изпадащите. „ Лос бланкос “ пък се свлякоха до третото място със 71 точки на сметката си. В воин за „ прилепите “ се трансформира младия Диего Лопес Ногерол, който вкара единственото попадение в срещата.

На „ Местая “ домакините започнаха вихрено, като във 2-ата минута Единсон Кавани се свлече в наказателното поле, само че съдията Рикардо де Бургос Бенгоечеа даде сигнал играта да продължи. 

Така се стигна до 33-ата минута, когато Джъстин Клуйверт изведе Диего Лопес на чиста позиция за изстрел, откъдето 21-годишният футболист сподели самообладание и вкара топката в долния десен ъгъл.

Десетина минути след началото на второто полувреме удар на Ногерол след рикошет бе избавен ужасно от Тибо Куртоа.

В 84-ата минута гол на Клуйверт не бе зачетен поради засада. Десет минути по-късно Тони Кроос стреля страховито от директен свободен удар, само че Гиорги Мамардашвили плонжира и избави.

В 98-ата минута Винисиус бе изпъден с пряк червен картон, като в началото съдията му сподели жълт поради жестоко влизане, само че след преразглеждане с ВАР, изгони бразилеца от игра. Футболистие на двата тима се сдърпаха, като се наложи съдиите да въдворяват ред на терена, с цел да може мача да бъде завършен. 

В последна сметка повече голове не паднаха и по този начин Реал Мадрид си потегли с подвида опашка от " Местая ". 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР