Валенсия и Селта завършиха 1:1 в мач от междинния 6-и

...
Валенсия и Селта завършиха 1:1 в мач от междинния 6-и
Коментари Харесай

Местайя отново не видя победа

Валенсия и Селта приключиха 1:1 в мач от междинния 6-и кръг в Ла Лига, а домакините остават един от двата тима без победа досега. Съставът на Марселино водеше до 82-ата минута с гол на Мичи Батшуай, само че Яго Аспас лиши насладата на почитателите на " Местайя ".

Валенсия приключи наедно в предходните си три мача. Селта започва добре, само че отбраната на отбора позволи общо 6 гола в дуелите против Жирона и Селта, което нямаше по какъв начин да не безпокои старши треньора Антонио Мохамед.

През първото полувреме гостите бяха тимът, който по-продължително задържаше топката, а Валенсия разчиташе на скоростта на Родриго и Гонсало Гедес. Португалският национал беше най-острият футболист на " прилепите " и точно той изведе на добра позиция Батшуай, който умерено откри резултата.

Карлос Солер и Хосе Гая пропуснаха да удвоят преднината на " лос че ", а един от дребното опсни удари за гостите насочи Окай Йокушлу.

На почивката в игра за Селта се появи Пионе Систо, който беше много деен, а това " болести " и съотборниците му. Максимилиано Гомес се размина с гола в 73-ата минута, само че в 82-ата Давид Жунка центрира от левия фланг към Аспас и той донесе точката на галисийци.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Примера дивисион 6 кръг, сряда 26 септември  Валенсия 1:190 минута  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР