Валенсия и Еспаньол предложиха много драматичен сблъсък и завършиха 2:2

...
Валенсия и Еспаньол предложиха много драматичен сблъсък и завършиха 2:2
Коментари Харесай

Валенсия е съвсем близо до спасението, но изхвърли Еспаньол от Ла Лига

Валенсия и Еспаньол предложиха доста трагичен конфликт и приключиха 2:2 в мач от предпоследния 37-и кръг на Ла Лига, само че този резултат се оказа съдбовен за каталунците, които по-късно тъждество към този момент публично изпаднаха.

“Прилепите ”, които също не престават да се борят за своето оцеляване поведоха с попадение на Диего Лопес (38’) през първата част, само че позволиха цялостен поврат в с голове на Сесар Хасиб Монтес (40’) и Мартин Брейтуейт (50’), с цел да се стигне до трагичното изравнително попадение на Самуел Лино (90’) в края на срещата, което и в действителност прати гостите във второто равнище на испанския футбол през идната акция.

Срещата на “Местайя ” стартира много внимателно за двата отбора, за които бе значимо да извлекат максимума от срещата, с цел да запазят очакванията си за оцеляване. Постепенно домакините подвигнаха оборотите и сътвориха някои малко по-сериозни рискове пред вратата на “папагалчетата ”. Така се стигна до 38-ата минута, когато и стражът Фернандо Пачеко не се оправи по най-хубавия метод и след неприятно избита топка Диего Лопес се оказа на вярното място и от близко осъществя за 1:0.

Играчите на Луис Гарсия обаче нямаха желание да се отхвърлят върнаха попадението единствено две минути по-късно, когато чудесно центриране на Леандро Кабрера отляво бе засечено по отличен метод Сесар Хасиб Монтес, който с доста компактен удар с глава осъществя за 1:1. “Папагалчетата ” стигнаха до цялостен поврат пет минути след началото на втората част, когато появилият се на почивката Мартин Брейтуейт бе заел вярната позиция, с цел да се възползва от доста сериозна неточност на Гиорги Мамардашвили и да прати топката във вратата на “прилепите ” за повторно. Футболистите на Еспаньол продължиха да играят сносно и пропуснаха още едно-две положителни положения за ново попадение.

Така обаче се стигна до добавеното време, когато играчите в розово в тази среща като че ли изгубиха централизация за миг и не наблюдаваха добра самостоятелна изява на Самуел Лино, който си освободи позиция и с удар с левия крайник направи 2:2, което попари футболистите на Луис Гарсия.

По този метод Валенсия направи нова крачка към своето избавление и към този момент 41 точки заема 15-ото място в класирането кръг преди края. Еспаньол е предпоследен единствено с 36 пункта и публично изпадна, откакто се отдалечи на четири от Селта, който заема първото място над чертата кръг преди края.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР