Valencia International Camp 2018 е уникално събитие, което ще се

...
Valencia International Camp 2018 е уникално събитие, което ще се
Коментари Харесай

Спорт палас отваря врати за Valencia International Camp 2018”

" Valencia International Camp 2018 ” е неповторимо събитие, което ще се организира от 31 август до 2 септември въз основата на хотел “Спорт палас ”-Варна, като част от разширението на мрежата на испанския гранд Валенсия взаимно с американската мениджърска организация GPS.

Идеята на кампа е да събере най-талантливите деца, родени от 2000 до 2012 година, които ще упражняват под наблюдението на скаути от Испания и Гърция, а най-добре представителите се деца ще бъдат поканени за експериментален интервал надлежно в школата на Валенсия или мощните школи от южната ни съседка.

Предимствата, с които се откроява “Valencia International Camp 2018 ” по отношение на други сходни начинания са:

• Реална опция за надарени български футболисти да бъдат видяни от задгранични скаути.
• Обучение по методиката на испанския исполин Valencia C.F.
• Достъп до стратегии свързани с кандидатстване за елитни колежи и университети в Съединени американски щати с цялостни спортни стипендии.

В допълнение на всичко упоменато до момента, децата участващи във “Valencia International Camp 2018 ” ще прекарат 3 незабравими дни, през които ще намерят доста нови другари и ще получат дарове играейки обичания си спорт.

Записванията стават след изпращане на регистрационната форма за присъединяване и възнаграждение на таксата от 250 лева, която може да се заплати по банков път или на място преди откриването на събитието на 31 август. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР