Ваксинацията на населението срещу в Шотландия е довела до значително

...
Ваксинацията на населението срещу в Шотландия е довела до значително
Коментари Харесай

В Шотландия: Ваксините срещу COVID-19 намаляват хоспитализациите с 94 на сто

Ваксинацията на популацията против в Шотландия е довела до доста намаление на риска от хоспитализация и тежко протичане на COVID-19, стигащо до 94 %. Това осведоми пресслужбата на Единбургския университет, базирайки се на взаимно изследване на учени от университета с сътрудници от университета " Страткрайд " в Глазгоу и експерти от Службата за публично опазване на здравето на Шотландия.
Изследователите сравнили индикаторите по хоспитализация на хора, съумели да получат имунизация с имунизацията против ковид с тези, които не били имунизирани. Според получените резултати препаратът на американската компания " Пфайзер " и на немския й сътрудник " Бионтех " в четвъртата седмица след имунизацията с първата доза снижава риска от попадане в болница с COVID-19 до 84 %. А имунизацията на британо-шведската " Астра Зенека " и Оксфордския университет - до 94 %, написа.
 Англия и Шотландия желаят тест за ковид за пътуващите от България от 18 януари Англия и Шотландия желаят тест за ковид за пътуващите от България от 18 януари
Британското посолство ни уведоми, че условието за показване на негативен резултат от тест за ковид за всички влизащи в Англ...
" Това са доста обнадеждващи резултати, които ни карат да се надяваме на оптимистично бъдеще. Вече имаме доказателства, че имунизацията обезпечава нужната степен на отбрана от хоспитализация с COVID19 ", съобщи шефът на Института Ашер към Единбургския университет Азис Шейх. По-рано министър председателят на Англия Борис Джонсън съобщи, че разполагаемите данни за намаление на смъртността и на броя на хоспитализациите вследствие на имунизационната акция е едно от изискванията за анулацията на ограничаващите ограничения в страната. По неговите думи решаващо значение при повдигане на локдауна в Обединеното кралството ще има сполучливото продължение на програмата за всеобща имунизация на популацията и съществуването на данни за това, че системата на опазването на здравето не е претрупана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР