Ваксинационният център в Двореца на децата в румънската столица Букурещ

...
Ваксинационният център в Двореца на децата в румънската столица Букурещ
Коментари Харесай

В Румъния изградиха коледна елха от над 19 000 празни флакона от COVID ваксина

Ваксинационният център в Двореца на децата в румънската столица Букурещ влезе в духа на зимните празници по необикновен метод - с коледна елха, направена от над 19 000 празни флакона ваксина против COVID-19, написа в. " Либертатя ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28882
Елхата от дози на имунизациите Пфайзер/Бионтех и Модерна е висока три метра. Това е първата " анти-COVID елха ", показаха управляващите на формалната страница във Facebook на имунизационната акция " РО Вакчинаре " (RO Vaccinare).

" Първата елха срещу COVID-19! Духът на празниците участва и във Ваксинационния център в Двореца на децата! ", показват представителите на акцията.

Работата по елхата е лишила стотици часове. Използвани са над 19 000 флакона ваксина на Пфайзер/Бионтех и Модерна. За кутиите с дарове в основата на елхата са употребявани флакони на имунизацията на " Джонсън и Джонсън ". Това е една друга елха, за здраве и живот, показаха представителите на имунизационната акция. Заслугата е на личния състав на имунизационния център и на всички тези, които са избрали да се имунизират против COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28882  Осигурено е тестването на всички възпитаници за COVID-19 идната седмица Осигурено е тестването на всички възпитаници за COVID-19 идната седмица  СЗО разкри по кое време имунизацията против COVID-19 ще стане наложителна СЗО разкри по кое време имунизацията против COVID-19 ще стане наложителна  Върховният съд на Словения: Задължителната имунизация е в прорез с Конституцията Върховният съд на Словения: Задължителната имунизация е в прорез с Конституцията
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР