Ваксината срещу коронавируса на компанията Johnson & Johnson е ефективна

...
Ваксината срещу коронавируса на компанията Johnson & Johnson е ефективна
Коментари Харесай

От САЩ: Ваксината на Johnson&Johnson е ефективна и безопасна

 Ваксината против ковид на компанията Johnson & Johnson е ефикасна и безвредна. Това разгласи здравният регулатор на Съединените щати.

Очаква се още на следващия ден комисията от самостоятелни специалисти на регулатора да се събере, с цел да реши дали да разреши използването на имунизацията в страната.

Тестовете измежду 44 хиляди души сочат, че имунизацията е 85 % ефикасна в предотвратяването на тежки случаи на COVID-19.

Ваксината на Johnson & Johnson има преимуществото да се съхранява в елементарни хладилници. Освен това се слага единствено една доза, оповестява Нова тв.

" Препаратите на Pfizer и Moderna демонстрират 94-95 % резултатност. Ваксината на Johnson & Johnson демонстрира 72 % в изпитванията в Съединените щати. Ще си кажете - това е доста по-ниско. На процедура не е по този начин. Директно съпоставяне е мъчно да се направи, тъй като изискванията не са същите. Най-главният индикатор при новата ваксина е следният - тя предотвратява на практика 100 % потребността от влизане в болница и смъртните случаи. Когато се борим с пандемия, това е най-важният индикатор ". Toва показа Джон Уайт, основен специалист на медицинския портал webMD.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР