Ваканцията на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис свърши,

...
Ваканцията на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис свърши,
Коментари Харесай

Уилям и Кейт отново в действие

Ваканцията на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис свърши, а пред родителите им се обрисува натоварена есен. Първите им задължения към този момент започнаха за наслада на поданиците им в Шотландия.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън - по-стилни от принц Хари и Меган Маркъл съгласно ново изследване
Кейт и Уилям отново изпревариха Меган и Хари

Конкуренцията сред двойките не стихва

Именно там се оказаха принц Уилям и Кейт Мидълтън на 1 и 2 ноември. Двамата са на посещаване на общностите в селата край Инвърнес и Мори. А в Шотландия хората прекарват повече време на открито - същото стори и кралската двойка.

Уилям и Кейт посветиха време на Outfit Moray - неправителствена организация, която се занимава с образуване на образования и занимания измежду дивата природа за деца и младежи от 8 до 18 години.
 Снимка 640361

Сред заниманията им са планинско колоездене, скално катерене, пукотевица с лък, каякинг и оцеляване в дивото. Принцът и принцесата на Уелс се включиха в занятие по планинско колоездене, а Кейт сподели забележителни спортни умения, както постоянно.
 Снимка 640362

Двамата посетиха е фамилната плантация Бродисхил, която поддържа традициите в развъждането на аграрни култури и животни от десетилетия и акцентира какъв брой са значими сходни занимания за положителното психологично здраве.
 Снимка 640364

Феновете на не пропуснаха да виждат облеклата, които беше избрала за времето си в Шотландия - топло яке на Burberry, комфортни обувки с грайфери Reiss, както и джинси чарлстон. Безспорно моделът още веднъж се връща на мода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР