Елитната гимназия Атанас Буров“ за втори път започна прием на

...
Елитната гимназия Атанас Буров“ за втори път започна прием на
Коментари Харесай

Започна прием на ученици в специалност Съдебна администрация в гимназия Атанас Буров-Силистра

Елитната гимназия „ Атанас Буров “ за повторно стартира банкет на възпитаници след приключено главно обучение по компетентност „ СЪДЕБНА АДМИНИСТРАЦИЯ с разширено проучване на френски език “.

За постигнатата чудесна опция ни осведомиха госпожа Денка Михайлова-Директор на ПГСУАУ „ Атанас Буров “ и госпожа Дияна Денева-Старши преподавател по професионална подготовка в гимназията.

Председателя на Окръжен съд-Силистра Пламен Неделчев през декември 2023 година оказа подпомагане като изпрати писмо с изразено единодушие за разкриване на компетентност „ Съдебна администрация “ за образователната 2024/2025г. до Регионално ръководство на образованието-Силистра, и мнение до ПГСУАУ „ Атанас Буров “. Документите съдържаха позитивно мнение за нуждата от тази просветителна компетентност и единодушие за осъществяване в Окръжен съд-Силистра на наложителни на практика занятия/стаж, и образуване на нужните лекции на правна тематика за бъдещите админи.

Припомняме, че учениците от първия банкет на компетентност „ Съдебна администрация “ през миналите години организираха огромна част от занятията си по индустриалната процедура и образователния си стаж в Окръжен съд-Силистра.

Получилите просветителна компетентност „ Съдебна администрация “ с специалност „ Съдебен чиновник “ имат необятен кръг от благоприятни условия за работа, защото имат правни и административни познания, нужни във всеки бранш на административната активност. С това обучение те могат да работят като деловодители, правосъдни секретари, архивари, призовкари; механически сътрудници в адвокатски фирми на юристи, нотариуси, съдия-изпълнители, като чиновници във компании. Образованието дава опция за работа с изключение на в правосъдната власт, и във всички държавни, частни административни структури, отдели, офиси, центрове и други.

„ Като изключим студентите по право, учениците със компетентност „ Съдебна администрация “ са единствените с толкоз интензивно теоретично и практическо образование по правни дисциплини. Със сигурност тези правни познания дават огромно преимущество на приключилите правосъдни админи в образованието на висше равнище, при присъединяване в състезания и изявленията за работа, и изобщо в всекидневието. “-сподели Председателят на Окръжен съд-Силистра арбитър Пламен Неделчев.

Цялостната взаимна просветителна активност на съда и гимназията образува правни познания у младежите във всички специалности и възраст, и покачват правната им просвета.

Подробна информация за изискванията за банкет в компетентност „ СЪДЕБНА АДМИНИСТРАЦИЯ “ е поместена на уеб страницата на ПГСУАУ „ Атанас Буров “ в раздел „ Прием “, „ Съдебна администрация с разширено проучване на френски език “, а също и в постройката на гимназията, на адрес: бул. „ Македония ” 121 в град Силистра.

Линк към уеб страницата на ПГСУАУ „ Атанас Буров “:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР