Ваканциите на къмпинг могат да бъдат страхотен бюджетен начин за

...
Ваканциите на къмпинг могат да бъдат страхотен бюджетен начин за
Коментари Харесай

„Най-добрата държава за къмпинг“ в Европа има целогодишно слънце и престои от £4 на вечер

Ваканциите на къмпинг могат да бъдат страховит бюджетен метод за проучване на нов регион, превозване на качествено време като семейство и наслаждавайки се на страхотното намерено – само че в случай че времето е неприятно, то може бързо да се трансформира в призрачен сън.

За благополучие, най-хубавите дестинации за къмпинг в Европа бяха разкрити въз основа на редица фактори, в това число междинни превалявания, температура, разноски за настаняване и даже светлинно замърсяване, въз основа на отмора през юни.

Начело в класацията на StressFreeCarRental.com е Испания. Въпреки че не беше най-евтиният със междинна цена от £250 за седмица, горещото и слънчево време, както и неналичието на превалявания направиха страната желана за тези, които желаят да се възползват оптимално от престоя навън.

Добрата вест е, че има способи да намалите и разноските. Например Eurocamp предлага ваканции в Испания от £182 на известни места като Коста Бланка, в това число достъп до басейните и оборудванията на място, до момента в който Pitchup е нам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР