Важното е при готвената властова , участниците в нея да

...
Важното е при готвената властова , участниците в нея да
Коментари Харесай

Гълъб Донев пожела на ГЕРБ и ПП стабилен вестибуларен апарат

Важното е при готвената властова, участниците в нея да не изгубят равновесие и взор към детайлите. Това сподели в първия си коментар след оповестяването на разбирателството сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " служебният министър ръководител Гълъб Донев .

" Не се ангажирам да предвиждам до какво ще докара следващото катурване в отношението сред първите и вторите в политическата система. В битието си на министър председател на повече от 9 месеца ще кажа, че първоначално е добре да се мисли не за оставката, а за работата в интерес на хората, която ще се свърши преди оставката, по всяко време тя ", означи министър председателят преди началото на постоянното съвещание на Министерски съвет.

През идната седмица държавното управление се събира на изключително съвещание, на което ще показа доклада за постигнатото през последните 4 месеца. Донев акцентира - даването на доклад е добра управническа процедура и в него няма " нищо ужасно ".
 Кирил Петков: Няма коалиция сред ПП/ДБ и ГЕРБ
Кирил Петков: Няма коалиция сред ПП/ДБ и ГЕРБ

Бившият министър председател няма да е част от състава на Министерски съвет

" Най-големият ни триумф като служебно държавно управление мъчно може да се регистрира в протоколно решение. Ние управлявахме страната в режим на нормалност, предвидимост и успокоение. И това на моменти изглеждаше скучно ", не спести суперлативи към екипа си министър председателят.

И като контрапункт с отпратка към бъдещите ръководещи уточни: " От друга страна, заниманието, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че можеш да изгубиш равновесие, внимание и добра видимост за детайлите. Същото се отнася и за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците ще имат постоянен вестибуларен уред. "
 ПП/ДБ ще заплати сметката, а Борисов може и да ритне менчето
ПП/ДБ ще заплати сметката, а Борисов може и да ритне менчето

Според Андрей Райчев Борисов е нямал проект Б
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР