,,Важното е при готвената властова формула, почиваща на принципите на

...
,,Важното е при готвената властова формула, почиваща на принципите на
Коментари Харесай

Първи коментар от служебния премиер за ротационното правителство

,,Важното е при готвената властова формула, почиваща на правилата на ротацията, участниците в нея да не изгубят равновесие и взор към детайлите “. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Доневв в първия си коментар във връзка контрактуваното сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната – Демократична България “ ротационно държавно управление.

Той изрази вяра, че участниците в политическата въртележка ще имат добър вестибуларен уред.

В началото на днешното постоянно съвещание на Министерския съвет той добави: „ Не се ангажирам да предвиждам до какво ще докара следващото катурване в отношението сред първите и вторите в политическата система. В битието си на министър председател на повече от 9 месеца ще кажа, че първоначално е добре да се мисли не за оставката, а за работата в интерес на хората, която ще се свърши преди оставката, по всяко време тя “.

Идната седмица служебното държавно управление ще направи доклад за свършеното по време на своето ръководство в последните 4 месеца. Това ще стане на изключително съвещание на министрите.

„ Най-големият ни триумф като служебно държавно управление мъчно може да се регистрира в протоколно решение. Ние управлявахме страната в режим на нормалност, предвидимост и успокоение. И това на моменти изглеждаше скучно “, заключи в задатък Гълъб Донев.

Етикети: Гълъб Доневотчет
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР