Важното е да устискаме до 6-ти март! Кога е ротацията?.

...
Важното е да устискаме до 6-ти март! Кога е ротацията?.
Коментари Харесай

Случаят ДАНАЯ: Важното е да устискаме до 6-ти март! Кога е ротацията?

" Важното е да устискаме до 6-ти март! Кога е ротацията? ". Това се чува на запис от съвещание на Медицинския съвет и Съвета по здравни грижи в " Пирогов ", за който се твърди, че е с присъединяване на проф. Асен Балтов - някогашния шеф на " Пирогов ", който закратко беше народен представител от ГЕРБ.

Във втората част на следствието си " ОПЛЕТЕНИ В ЛЪЖИТЕ СИ ЗА ДАНАЯ ", излъчено нощес по Евроком журналистката Валя Ахчиева популяризира запис, изработен на съвещание на Медицинския съвет на УМБАЛСМ " Пирогов ", от който се чуват смущаващи закани за ответен удар против околните на умрялата 15-годишна Даная.
" Просто, би трябвало да се направи всичко допустимо те да усетят болката, тия хора ", споделя един от участвалите в срещата.
Бившият народен представител и член на фондация " Даная " Кремена Кунева описа, че има информация, че думите са на проф. Асен Балтов.
До момента Балтов не е коментирал случая " Даная " обществено. Не е коментирал и наличието на записа. Кунева изиска Балтов да сервира обществено.
Днес стана ясно още, че по случая е формирано досъдебно произвеждане на 12.02.2024 година за това, че е била породена гибелта на другиму - детето Даная Николаева Кулева, заради неведение или немарливо осъществяване на занимание, представляващо източник на нараснала заплаха.
В петък пред постройката на Министерски съвет ще се състои и митинг, проведен от майката на Даная - Ани Стоянова. Акцията ще се организира в 17 часа.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР