Важно е как изглеждат нещата за партията. БСП се върна

...
Важно е как изглеждат нещата за партията. БСП се върна
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Нямам личен избор за кандидат на кмет за София

Важно е по какъв начин наподобяват нещата за партията. Българска социалистическа партия се върна в Народното събрание и реши да работи градивно. Политическия сезон беше маркиран от Европейските избори. За всяка партия е значимо представянето й. Ние сме единствената партия, която усили депутатите си. Вярвам, че те станаха една добра основа за локалните избори. Българска социалистическа партия е подобряваща се кондиция. ГЕРБ също отслабва въздействието си, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”, Кристиан Вигенин.

Ако този резултат го развием, това ще бъде един сполучлив край на идващия политически сезон. Трябва да кажем, че избори с избори не могат да се съпоставят, тъй като спецификата е друга. Нашето съпоставяне е сред предходните и сегашните европейски избори. Смятам, че резултата, пренесен към локалните, ни дава една стартова позиция. Нямаме съответна задача, която да е показана в партията. Има общини, където не можем да търсим победа, само че нашата задача е да имаме повече общински съветници. Много зависи от претендентите и до какъв брой ще може на втори тур да се търси друга политическа поддръжка, сподели още той.

Ние се стремим не към многочислени обединения, а да дадем опция на жителите, които я търсят. Ние желаеме да мотивираме нашите лични гласоподаватели, както и да притеглим избор за смяна. Кандидатът плюс платформата прави основата за политически диалози. Не виждам проблеми да се приказва с другите политически сили, без значение кои са те, сподели Вигенин.

Аз нямам персонален избор за претендент на кмет за София. Има издигнати няколко кандидатури и едно от имената е Мая Манолова. По нашия правилник, този който взема решение е градската конференция, която е септември. Единственият и най-съществен аршин е кой има действителен късмет да завоюва. Мая Манолова има своите шансове, само че дано я оставим да вземе решението си, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР