Важни за Ловеч обекти ще залегнат в бюджета за 2024

...
Важни за Ловеч обекти ще залегнат в бюджета за 2024
Коментари Харесай

Нанков: Важни за общините от област Ловеч обекти ще залегнат в бюджета за 2024 г.

Важни за Ловеч обекти ще залегнат в бюджета за 2024 година, акцентира в обява във Facebook ръководителят на районната комисия в Народното събрание и регионален координатор на ГЕРБ - Ловеч Николай Нанков.

 

Правим значима крачка за решение на казуса с водоснабдяването, акцентира някогашният министър на районното развиване и строителството. В обявата си в обществената мрежа той декларира, че ГЕРБ в никакъв случай не е делил общините съгласно партийната принадлежност на кмета.

 

" За нас водещ постоянно е бил ползата на жителите и сме полагали грижа за тях. Така сме работили и при трите държавни управления с министър председател Бойко Борисов, ще го потвърдим и в този момент с приемането на бюджета и листата с общински планове, които дружно с сътрудниците от Движение за права и свободи и ПП-ДБ ще пазиме ", декларира Нанков.

 

Ето и цялостния текст на обявата му във Facebook:

 

ГЕРБ в никакъв случай не е делил общините съгласно партийната принадлежност на кмета. За нас водещ постоянно е бил ползата на жителите и сме полагали грижа за тях. Така сме работили и при трите държавни управления с министър председател Бойко Борисов, ще го потвърдим и в този момент с приемането на бюджета и листата с общински планове, които дружно с сътрудниците от Движение за права и свободи и ПП-ДБ ще пазиме. Благодаря им, че дружно обсъдихме концепциите за моя изборен регион Ловеч и в листата залегнаха значими обекти във всички общини, все от дълго време предстоящи от жителите усъвършенствания. Особено съм горделив да отбележа, че вършим значима крачка към разрешаване на тежкия проблем с водоснабдяването в регионалния център Ловеч и обитаемоте места в общината и региона. Точно както обещавахме в предизборната акция за локалния избор. Гражданите ще се убедят, че всяка наша дума си тежи на мястото. И всяко заричане е изпълнено.
Щастлив съм, че като ръководител на районната комисия имам опция да оказа помощ и че с сътрудниците в Народното събрание и Министерство на регионалното развитие работим в синхрон за благоустрояването на общините.


Да, ще върнем блясъка на Ловеч! Защото това не беше кух избирателен слоган. А цел, която ще осъществяваме малко по малко!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР